Vince

Napravljene poruke na forumu

  • Autor
    Članci
  • Član 489

    Pažljivo sam pročitao sve Vaše komentare. Podržavan inicijativu ,ali sam ubeđen da mlatimo praznu slamu. Dok je državi bitnije preduzetnike naterati na izdatke u primeni HACCP i sličnih regulativa , kao i u upotrebu prohroma , a da obućar može da radi kao glavni tehnolog u prehrambenoj industriji od nas ništa biti neće. Na žalost danas privreda nije na prvom mestu. A sve dok ne bude, mi ni nećemo biti potrebni našem društvu.
    Želim svakom članu mnogo uspeha u 2013 godini, kao i srećnu novu godinu.

    Član 489

    Ja sam diplomirao na odseku za tehnologiju konzerviranja i vrenja. Profesoricu sam lično poznavao, mi smo imali predmet tehnologiju prerade voća i povrća.Bio bih zahvalan, da mi neko pošalje tehnologiju za proizvodnju boze.

    Član 489

    Gospodja Mutavdzic je sasvim u pravu!
    U nasoj Zemlji ne trebaju strucnjaci, to svaki budala zna. Politicka diktatura vlada i drzavom i privredom.Strucni ljudi zapravo smetaju. Dotle smo interesantni dok placamo skolarinu. Moracemo otici trbuhom za hlebom!

    Član 489

    masab@adacity.net privatna adresa

    Član 489

    Možeš mi poslati. Hvala Ti!

    Član 489

    Saša! Reci mi čiju pasirku koristiš. Interesuju me pasirke, za šljivu,kajsiju sl. Želeo bi da otvorim destileriju,ako nekoga interesuje možemo se i uortačiti.