Reklama

Vince

Napravljene poruke na forumu

 • Autor
  Članci
 • Član 489

  Pažljivo sam pročitao sve Vaše komentare. Podržavan inicijativu ,ali sam ubeđen da mlatimo praznu slamu. Dok je državi bitnije preduzetnike naterati na izdatke u primeni HACCP i sličnih regulativa , kao i u upotrebu prohroma , a da obućar može da radi kao glavni tehnolog u prehrambenoj industriji od nas ništa biti neće. Na žalost danas privreda nije na prvom mestu. A sve dok ne bude, mi ni nećemo biti potrebni našem društvu.
  Želim svakom članu mnogo uspeha u 2013 godini, kao i srećnu novu godinu.

  Član 489

  Ja sam diplomirao na odseku za tehnologiju konzerviranja i vrenja. Profesoricu sam lično poznavao, mi smo imali predmet tehnologiju prerade voća i povrća.Bio bih zahvalan, da mi neko pošalje tehnologiju za proizvodnju boze.

  Član 489

  Gospodja Mutavdzic je sasvim u pravu!
  U nasoj Zemlji ne trebaju strucnjaci, to svaki budala zna. Politicka diktatura vlada i drzavom i privredom.Strucni ljudi zapravo smetaju. Dotle smo interesantni dok placamo skolarinu. Moracemo otici trbuhom za hlebom!

  Član 489

  masab@adacity.net privatna adresa

  Član 489

  Možeš mi poslati. Hvala Ti!

  Član 489

  Saša! Reci mi čiju pasirku koristiš. Interesuju me pasirke, za šljivu,kajsiju sl. Želeo bi da otvorim destileriju,ako nekoga interesuje možemo se i uortačiti.