Lidija

Napravljene poruke na forumu

  • Autor
    Članci
  • Član 2.155

    Poštovani,
    Nova sam u vašem društvu. Sve informacije su od izuzetnog značaja. Registrovala sam preradu voća i povrća. Prvenstveno bih se bavila proizvodnjom džemova i sirćeta od raznog voća na organski način. Interesuje me sve što je vezano za organsku proizvodnju tj preradu. Znam da je moj izbor načina proizvodnje tezi put da se dodje do neke love ali mislim da je to ispravno u ovom trenutku. Koliko mogu da vidim na raznim mestima ovde na netu nema bas mnogo informacija o standardima i tehnologiji prerade pa vas zato molim da mi svojim sazanjima o ovoj oblasti pomognete koliko je to moguće.
    Do čitanja,
    zzec99

    Član 2.155

    Ha ha a ako ja krenemu preradu bundeve mozemo saradjivati, samo mi za sada treba informacija kao i tebi. Znaci koja je to sorta bundeve koja se gaji za ove namene.

    Član 2.155

    Cula sam da taj pire koriste proizvodjaci sokova pa bi mozda mogao kod njih da se raspitas. Naravno ne mislim na gazirane sokove.

    Član 2.155

    I meni treba ovo isto samo za Srbiju, pa ako neko moze da me uputi u taze pravilnike bilo bi super. Radi se o preradi voca i povrca u duhu tradicije ali opet moram da ispostujem sve sto treba.

    Član 2.155

    Ne znam tacno ali Kristal iz Novog Sada ima razne stvari pa probaj kod njih.