• Autor
    Članci
  • Član 2.015

    DRAGI PRIJATELJI…

    Moja supruga (prof.engleskog) i ja, pre 4 goine smo se preselili iz rodnog grada (Beograd-Zemun) u Prirodu (veliko slovo „P“ jer ja verujem u jednog boga koji se zove Priroda u saradnji s naukom)!
    Ostavili smo iza sebe velegradsku gužvu, saobraćajni kolaps, buku, zagađen vazduh, stresove…
    Uživamo u Prirodi „iz sve snage“ i bavimo se uzgojem JAPANSKIH PREPELICA i proizvodnjom njihovih LEKOVITIH JAJA.
    U potpunosti smo iz kuhinje izbacili kokošija jaja zbog visokog sadržaja holesterola u njihovom žumancetu.
    Takođe, vrlo često konzumiramo i prepeličije meso koje ima ukus divljači a ne sadrži holesterol! Svetska zdravstvena organizacija, pored jaja, takođe, uvrstila je SUPU ili ČORBU od prepeličijeg mesa u pomoćno-Prirodno lekovito sredstvo! Nekada su naše bake, deke i roditelji, davali svojoj deci LEKOVITU „GOLUBIJU“ SUPU!
    Nakon više od jednog veka proučavanja, naučnici (lekari, ornitolozi i nutricionisti), dokazali su da su lekovita jedino OPLOĐENA jaja!!!

    Osim vitamina i minerala, jaja japanske prepelice sadrže i životno važne ENZIME !!!
    Priroda je tako udesila da se enzimi nalaze isključivo u živoj materiji. Na našu veliku žalost, čovek vekovima isključivo konzumira termički obrađenu, kuvanu, preženu ili pečenu hranu!?
    I naš organizam proizvodi enzime do početka pete decenije života a kada taj Prirodni proces prestane, naš organizam naglo počinje da stari. Upravo tada i zbog toga, naglo nam oslabe sluh i vid, ipadaju zubi…
    Moćni lobi u prehrambenoj i farmacetskoj industriji, na žalost, svesno ćuti kada je u pitanju životni značaj enzima za naše zdravlje! Zašto?
    Odgovor je vrlo jednostavan: vitamini i minerali se mogu industrijski preraditi i sintetičkim putem proizvoditi kapsule i tablete…Sigurno ste uočili pravu polavu na tržištu!? Bezbroj firmi sa lepo upakovanim vitaminima i mineralima…Ogroman biznis!
    Međutim, enzimi se NE MOGU sintetički preraditi i na taj način nije moguće stvarati ogroman profit!!!
    Zbog toga, prepeličija jaja se konzumiraju živa-presna i na taj način unosimo u svoj organizam, osim vitamina i minerala, i životno važne enzime, koji su nosioci života naših ćelija i organizma u celini!

    Jaja japanske prepelice su se, kao Prirodno-pomoćno lekovito sredstvo, izuzetno uspešno pokazala u lečenju ASTME, ANEMIJE, DIJABETESA, HOLESTEROLA, POREMEĆAJA U VARENJU, POVIŠENOG PRITISKA i SLABOG IMUNITETA!

    Molim sve zainteresovane da posete naš sajt: FARMA SREBRNA KOKA
    Takođe, na sajtu YOUTUBE ukucajte LEŠNICI i možete pogledati video-zapis WOA (Glas Amerike). Prilog o mojim prepelicama i lešnicima emitovan je iz centralnog studija u Vašingtonu a prenele su neke naše TV stanice…

    Svim ljudima dobre volje želim dobro zdravlje i uspeh u životu!
    Iskreno,
    ing.Sopček Đura – Zemun,
    Farma: Čortanovci, Fruška Gora. FGPM.

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.