• Autor
    Članci
  • Član 7.983

    1. Da li za malu, zanatsku proizvodnju postoje aparati manjih kapaciteta i nizih cena kao sto su: izbijacice kostica za visnje, tresnje i sljive (i za odvajanje peteljki kod jagoda, visanja…), barboteri za pranje voca i sl? Gde ih naci? Koliko kostaju? Mogu li se praviti po porudzbini? Ako ih nema, zasto ih nema? Kako onda uopste rade mali proizvodjaci (i veliki su nekad bili mali)?

    2. Kako obezbediti sirovine van sezone ako se nema dovoljno finansijskih sredstava za zalihe proizvoda? Da li se isplati kupovati smrnuto voce ili povrce iz plastenika? Kako ovo resavaju mali proizvodjaci?

    3. Da li neko ima iskustva kako se ovi proizvodi prodaju van sezone (da li postoji van sezona), npr. leti? Kako ovo resavaju proizvodjaci, mali i veliki? Postoje li proizvodi za zamenu van sezone?

    4.Da li mali proizvodjaci pocetnici mogu da konkurisu velikim i na koji logican nacin? Kako se probiti i opstati? Koje su prednosti ako ih ima? Ako ih nema zasto i kako pocinjati? Ima li neko iskustva sa ovim?

    Član 4.959

    Naravno da postoji ali pitanje je sta vi smatrate za nizu cenu

    064-3519634

    0230-426-447

    nebojsa

    Član 4.395

    Zainteresovani za procesnu opremu raznog kapaciteta mog se javiti na sledeći telefon

    063 10 59 308

    Pozdrav

    Član 7.983

    Meni je potrebna, ukoliko postoji, izbijacica kapaciteta npr. 50-150 kg/h za malu proizvodnju, vrednosti par stotina evra.  Da li je to moguce napraviti?  Da li postoji?

    Pozdrav i hvala u napred.

    Član 5.300

    PRODAJEM PRESU ZA BALIRANJE STARE HARTIJE,VEĆEG KAPACITETA.TO JE BILA DOBRA INVESTICIJA I SADA JE VEROVATNO ZA LJUDE KOJI OTKUPLJUJU I BALIRAJU STARU HARTIJU ILI FIRME KOJE IMAJU OTPAD.MENI STOJI NA PLACU JER SAM SE U MEDJUVREMENU PREORENTISALA NA DRUGU DELATNOST.UKOLIKO POSTOJE ZAINTERESOVANI,NEKA SE JAVE.

    064/644-3260

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.