Reklama
 • Autor
  Članci
 • Član 2.810

  napravih svarglu probno u firmi i svi su bili zadovoljni,odusevljeni cak! medjutim kao takva,sa sirovinama koje koristih(sv.glave,kozura,sv.srca,jezik i malo ribica) nije isplativa tj.valjda takva ne ide u komercijalnoj prodaji pa moram malo da je „pokvarim“. prjedloge molim! Hvala

  Član 1.051

  Slazem se sa sirovinama sve do ribica,malo je skup za takvu vrstu proizvoda.Igraj se sa glavama,45-55%,srce i jezik od 7.5-8.5 %,ostalo sv kozura.Ako povecas sv.srca i jezike dobit ces bolji proizvod,ali opet umereno..

  Član 2.810

  ljudi sastav i zacinska smjesa su mi pun pogodak,ali se malo mucim oko tehnologije izrade,zadnju turu upropastih na kuteru,sada je vise dzigernjaca!!!! ne znam kako potrefiti mozaik,sada kada moram raditi vece kolicine,zanatska je bila laka ali sada 300-500kg napraviti pomocu volfa,kutera i mjesalice nije bas lako. prijedloge molim.

  Član 2.263

  Draga koleginice, najbolje je sirovinu seckati rucno (satarom) a ako Vam je to sporo, ne znam kakav kuter imate, mozete postaviti na kuter tri ili jos bolje dva noza.Sto se tice cene slobodno povecajte supu,sirovina je OK.Kod svargle je najvaznija priprema sirovine.

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.