• Autor
  Članci
 • Član 19.698

  Poštovane kolege, interesuje me ima li neko iskustva u proizvodnji ratluka?Zanima me tehnološki proces proizvodnje, kao i potrebna oprema za rad. Hvala unapred.

  Član 7.642

  Možete me kontaktirati na zarko.mandickg@gmail.com

  Član 451

  Imam veliko iskustvo u proizvodnji ratluka. Dosta njih rade po mojoj receptiuri i tehnologiji i izuzetno su zadovoljni. Ono sto nudim je: kakav objekat treba da bude, kakva oprema je potrebna, recepturu, tehnolgiju izrade do detalja tako da ne moze da se pogresi. Pored klasicne recepture nudim i „savremene“ recepture koje su se jako dobro pokazale u ugostiteljskim objektima. Najbolje je raditi za ugostiteljske objekte. Tu se ratluk najvise trosi. Ali tu ne prolaze one stare klasicne recepture kakve se najcesce nude. Tu se trazi nesto novo, sto niko nema. Svaki ugostitelj voli da svoj objekat istakne po necemu i da se razlikuje od konkrencije.

  Milivoje Jovic, tehnolog-konsultant; 064-1941083, 062-8286083

  Član 36.743

  Postovane kolege!

  Trebala bi mi jedna pomoc oko proizvodnje zele bombona. Napravio sam smjesu i ohladio sam u kalupe ali ta smjesa nije tvrda kako bi trebala biti. Molim za pomoc. E-mail: luka.rojevic@outlook.com

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.