IMLEK logo
Čurug, 5. februar 2013. – Srpsko tržište, od danas je bogatije za jedinstveni asortiman domaćih proizvoda od organskog mleka koji je na današnjoj konferenciji predstavila kompanija Imlek. Zahvaljujući ekološki zdravom okruženju u kojem zemlja nije tretirana veštačkim đubrivom, herbicidima i pesticidima duže od četiri godine, organsko mleko dobijeno sa domaće farme se nalazi na samom vrhu lestvice po kvalitetu sastojaka i njihovoj hranljivosti. Upravo takvo mleko, osnovni je sastojak novih Imlekovih proizvoda. Pod zajedničkom imenom „Bello organic“, na rafovima prodavnica širom Srbije, od danas se mogu naći Bello organsko mleko, zatim Bello jogurt od organskog mleka, dugotrajno Bello organsko mleko, Bello kisela pavlaka i Bello sir od organskog mleka.

Pre svečanog predstavljanja novog asortimana organskih mlečnih proizvoda, predstavnici medija su bili u prilici da obiđu organsku farmu Velvet farm u Čurugu i uvere se u kvalitet zemljišta i organski uzgajane hrane zahvaljujući kojoj krave daju najkvalitetnije mleko. Ova farma poseduje sve potrebne sertifikate u skladu sa zakonima Republike Srbije i standardima koje propisuje EU. Zahvaljujući tome, ona snabdeva kompaniju Imlek sa 16.500 litara organskog mleka dnevno.

„Čestitam „Imlek“-u i „Velvet“ farmi na ogromnom uspehu, i nakon četiri godine dugog perioda konverzije, na plasmanu organskog mleka na tržište Republike Srbije, a nadam se uskoro i regiona i Evrope.“ – izjavio je tokom današnjeg predstavljanja Imlekovih novih proizvoda Državni sekretar Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede u Vladi Republike Srbije, gospodin Dejan Krnjaić.

„Naša kompanija na dnevnom nivou prati stanje na tržištu i osluškuje potrebe svojih vernih potrošača. Izuzetno smo ponosni na činjenicu da ćemo ovom linijom proizvoda zadovoljiti potrebe svih onih koji su sa nestrpljenjem iščekivali pojavljivanje proizvoda od organskog mleka.“ – izjavio je generalni direktor kompanije Imlek, gospodin Slobodan Petrović i dodao da se uprkos današnjem tempu života ljudi u sve većem broju okreću prirodi.

Asortiman proizvoda pod zajedničkim imenom „Bello organic“ predstavlja jedinu liniju proizvoda od organskog mleka kako na srpskom tržištu tako i u čitavom regionu. Ujedno, novi Imlekov asortiman prozvoda predstavlja svojevrsnu potvrdu tradicije kvaliteta koju ova kompanija pruža već 60 godina.

Izvor: IMLEK

  • Autor
    Članci
  • Komentari (1)
    Član 5.503

    jos i da im poverujem..tesko…verujem da jedu nesto organsko,seno i tako to…ali za koncetrat nisam siguran…pa plus pasa leti…

Odgovor na: Bello organic – novi domaći organski proizvodi!

Napišite komentar


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">