Reklama

Državni sekretar Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Danilo Golubović govoriće u utorak 14. maja 2013. godine od 11 časova, na konferenciji za novinare povodom jubilarnog, 80. međunarodnog poljoprivrednog sajma, u Medija centru (Terazije 3) u Beogradu. Ovom prilikom, državni sekretar Golubović predstaviće aktivnosti resornog ministarstva na predstojećem Međunaronom sajmu poljoprivrede koji će se održati na Novosadskom sajmu od subote 18. do petka 24. maja 2013. godine.

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede tradicionalno se predstavlja na svom štandu u Master hali. Zemlja partner Međunarodnog poljoprivrednog sajma, ove godine je Republika Hrvatska koja će u Hali 1, predstaviti kompanije iz oblasti agrarne proizvodnje.

U organizaciji Ministarstva poljoprivrede Srbije i Hrvatske biće održan Poslovni forum, u subotu 18. maja 2013. godine, u Kongresnom centru Novosadskog sajma, na kojem će učestvovati predstavnici ministarstava poljoprivrede, privrednih komora i poslovnih ljudi dveju zemalja.

Jubilarni sajam će obeležiti Izložba poljoprivredne mehanizacije i Nacionalna izložba stoke, koja se tradicionalno organizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije, koje će i ove godine podržati i Izložbu organske proizvodnje na 300 m2 u Hali 4 Novosadskog sajma.

O koncepciji i sadržajima Međunarodnog poljoprivrednog sajma, na konferenciji će pored državnog sekretara Golubovića govoriti i generalni direktor Novosadskog sajma, dr Dragan Lukač, Ambasador Republike Hrvatske u Srbiji, Željko Kuprešak, izvršna direktorka za integrisane marketing komunikacije Novosadskog sajma, Jelena Marinković, zamenik generalnog direktora Kompanije „Delta Generali Osiguranje“ – Generalnog sponzora Međunarodnog poljoprivrednog sajma, Dragan Filipović i rukovodilac za poljoprivredno bankarstvo „Kredit Agrikol banke Srbija“ – Banke partnera Međunarodnog poljoprivrednog sajma, Aleksandar Simić.

Molimo Vas da dolazak na konferenciju potvrdite na adresu pr@sajam.net, a dodatne informacije možete dobiti od Borisa Nadlukača, 021/483-11-17.

Izvor: http://www.mpt.gov.rs/

Napravi novu temu u “Aktuelnosti”

Napišite komentar<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">