Radna grupa za izradu Nacrta zakona o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju završila je 25. oktobra svoj rad na izradi radnog teksta najavljivanog Zakona koji će omogućiti svim poljoprivrednicima da dugoročno planiraju svoj posao i da znaju kakav ih nivo i vrsta podsticaja očekuje na duži vremenski period.

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede poziva, da se u što većem broju odazovu svi predstavnici stručne javnosti, organa i organizacija, poslovnih udruženja, privrednih subjekata, međunarodnih organizacija kao i sva druga zainteresovana lica i da učestvuju u Javnoj raspravi o Nacrtu zakona kako bi unapredili visok potencijal ove privredne grane.

Cilj ministarstva je stabilnan agrarni sistem u društvu, pronalaženje inostranih strateških partnera za investicije kao i partnerstvo svih poljoprivrednih proizvođača sa državom.

Primedbe, predlozi i sugestije potrebno je dostaviti do 16. novembra 2012. godine, putem obrasca koji se preuzima sa sajta ministarstva www.minpolj.gov.rs, i šalje na e-mail: zakoni.rasprava@minpolj.gov.rs ili poštom na adresu: Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Nemanjina 22-26, 11000 Beograd.

Program Javne rasprave i Nacrt zakona o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju

Obrazac za komentare

Izvor: http://www.mpt.gov.rs/

Napravi novu temu u “Aktuelnosti”

Napišite komentar<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">