Reklama

Agencija za hemikalije saopštila je da od 17. maja počinje primena „Pravilnika o bližim uslovima za držanje opasne hemikalije u prodajnom prostoru i načinu obeležavanja tog prostora“ (Službeni glasnik RS br. 31/11 i 16/12)

Pravilnik propisuje uslove za držanje opasnih hemikalija u prodajnom prostoru, način obeležavanja tog prodajnog prostora, kao i informacije koje prodavac treba da pruži potrošačima na njihov zahtev.

Da bi distributere bliže uputila o tome kako da opasne hemikalije u maloprodajnim objektima drže na ispravan način, Agencija za hemikalije je snimila i video uputstvo.

Video uputstvo može se preuzeti sa internet prezentacije Agencije za hemikalije www.shema. gov.rs na strani Info pult – maloprodaja. Za dodatne iformacije, kontakt osoba je Suzana Andrejević Stefanović, mejl: suzana.astefanovic@shema.gov.rs, telefon: 011 7155-204.

Napravi novu temu u “Aktuelnosti”

Napišite komentar<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">