Reklama

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede predstaviće Nacrt Strategije poljoprivrede i ruralnog razvoja 2014-2024, u utorak 18. februara 2014. godine u Amfiteatru Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu s početkom u 11 časova.

Tom prilikom ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede prof. dr Dragan Glamočić obratiće se prisutnima i predstaviti dokument kojim su definisani okviri političkih i institucionalnih reformi, kao i osnovne smernice budžetskih podsticaja poljoprivredi i ruralnim područjima za narednu deceniju.

Predstavljanju Nacrta Strategije prisustvovaće profesori sa fakulteta, predstavnici svih regionalnih komora iz Vojvodine, udruženja poljoprivrednika iz okruženja Novog Sada, zadruge iz srednje-bačkog, južno-bačkog i severno-bačkog okruga i srednjeg Banata, javna preduzeća iz sektora poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede,predstavnici kompanija, skladištari iz Vojvodine, vlasnici hladnjača i veliki prerađivači voća i povrća.

Molimo novinare da svoje akreditacije pošalju najkasnije do ponedeljka (17. februara 2014. godine) do 9 časova na adresu dragana.bogdanovic@minpolj.gov.rs.

Napravi novu temu u “Aktuelnosti”

Napišite komentar<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">