Reklama

Dana 9.9.2013. godine, u Institutu za primenu nauke u polјoprivredi u Beogradu, održan je i sastanak vezan za realizaciju „4-H “ programa za mlade u Republici Srbiji.

Sastanku su prisustvovali: dr Klemen Gelhar iz Ministarstva polјoprivrede SAD, Meri Ejverbek sa Univerziteta u Kentakiju, Zlatko Jovanović iz Ambasade SAD u Beogradu, predstavnici IPN – a, dr Snežana Janković, direktor instituta, dr Janja Kuzevski, dr Nataša Tolimir, dr Slavica Čolić, Robert Radišić, i Marijana Maslovarić, predstavnici nevladine organizacije „CRS“ Dino Mujanović i Ognjan Plavevski, kao i predstavnici mladih lidera Aleksandra Aritonović, Jovana Raičković, Milan Milaković, Aleksandar Novaković i Nikola Mijailović.

Na sastanku su rezimirane aktivnosti učesnika programa u toku jula i avgusta 2013. godine, sa posebnim osvrtom na rad mladih lidera u softveru “Farmbuk” i angažovanje u vezi sa pohađanjem kurseva „Osnove marketinga (Basics of Marketing) i „Sedam koraka u marketingu“ (Seven Steps of Marketing) u okviru programa „Brain Honey“.

U periodu od 10. do 13.08.2013.godine stručnjaci iz SAD, Ambasade SAD iz Beograda i IPN – a posetiće polјoprivredne savetodavne i stručne službe u Vranju i Pančevu, kako bi se upoznali sa tekućim aktivnostima savetodavaca i mladih lidera na projektima „Zdravo se hrani, zdravo živi“ i „Bakina kuhinja izvor zdravlјa“ i planovima za naredni period u okviru „4 – H“ programa.

Izvor: IPN

Napravi novu temu u “Aktuelnosti”

Napišite komentar<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">