Na 81. međunarodnom Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu koji će se održati od 20. do 26. maja 2014., Nacionalno udruženje Serbia Organika, uz finansijsku podršku Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, po četvrti put u okviru Izložbe organske proizvodnje, predstaviće svoje članove, učesnike organske proizvodnje:poljoprivredna gazdinstva, proizvođače, preradjivače, distributere, institute, centare za organsku proizvodnju kao i ostala lokalna i regionalna udruženja.

Ova izložba je svih prethodnih godina pobudila veliko interesovanje posetilaca koji su se zanimali za organske proizvode, kako se proizvode, gde se mogu nabaviti, ali i potencijalnih proizvodjača koje je interesovalo kakva je procedura započinjanja sertifikovane organske proizvodnje, kakve su mere podrške nadležnog Ministarstva itd., što je još jedna od potvrda velikog potencijala ove vrste proizvodnje.
Na zajedničkom štandu Nacionalne asocijacije Serbia organika i Ministarstva poljoprivrerde su mogli dobiti odgovore na ova i mnoga druga pitanja što će biti moguće i ove godine.

Napravi novu temu u “Aktuelnosti”

Napišite komentar<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">