Milana Rakića 4, 11000 Beograd, Srbija

Telefon:
+381 (0)11 242 39 74

E-mail:
info@eta-beograd.rs

Web:
http://www.eta-beograd.rs

Preduzeće ETA postoji od 1992. godine. Preduzeće se bavi trgovinskim zastupstvima i inženjeringom, naročito u području mašinskog inženjeringa, izrade i revizije mašinskih projekata, kontrole kvaliteta opreme i proizvoda, izrade ekspertiza, predloga projektnih i konstruktivnih rešenja te obrade tržišta. Početkom 2003. godine, uporedo sa izdavanjem novog prerađenog 3. izdanja knjige TERMOTEHNIČAR, počinje sa radom i izdavačka delatnost preduzeća ETA. Knjiga TERMOTEHNIČAR je izašla iz štampe početkom 2004. godine, a od tada još oko 30 izdanja iz oblasti termotehnike, termoenergetike, hidrotehnike i procesne tehnike. Pojedina izdanja kojih ranije nije bilo u našoj literaturi, doživela su već 2. i 3. izdanje, a rasprostranjeni su i traženi i bivšim republikama SFRJ.

Pored toga ETA se bavi izdavanjem knjiga iz oblasti mašinstva, građevinarstva i arhitekture, elektrotehnike, kao i drugih oblasti koje se tiču inženjerske literature.

U okviru svoje delatnosti na području izdavaštva, rado ćemo prihvatiti i predloge potencijalnih autora za objavljivanje knjiga iz oblasti mašinstva, građevinarstva, arhitekture i elektrotehnike. Razvijenim načinom obaveštavanja javnosti brže se može doći do čitaoca, i u tom slučaju se autorima ova predost nudi kao jedan od elemenata brže reprodukcije knjiga i pisane reči.

Sajt je namenjen prevashodno izdavačkoj delatnosti, a na njemu ćete pronaći opis svake knjige koja se trenutno nalazi u ponudi, kao i cenovnik, a ponuđene knjige možete poručiti elektronskim putem. Takođe se mogu naći obaveštenja o novim izdanjima i knjigama koje su u pripremi.

Kao i uvek, sve vaše sugestije, pitanja i komentari će nam pomoći u što uspešnijem radu na novim projektima i zadacima.