Reklama

Naučna knjiga komerc je deo tradicije duže od 60 godina. Nastala je 1998. godine podelom vodećeg izdavačkog preduzeća bivše Jugoslavije “Naučna knjiga”.

Čime se bavimo i šta nudimo:

Iako je osnovna delatnost naše kuće izdavanje i prodaja univerzitetskih,a sada i udžbenika za osnovnu školu,u našoj knjižari,u samom srcu grada,u Gračaničkoj ulici br.16,mogu se naći i udžbenici svih drugih izdavača.

U okviru knjižare u ponudi je i beletristika kao i školski pribor i kancelariski materijal.

Sem izdavaštva bavimo se i prodajom i prodajom udžbenika za osnovnu i srednju školu.

Knjižara je poznata po tome da je jedna od retkih knjižara koja ima udžbenike svih izdavača za osnovnu i srednju školu.

Sem udžbenika možete nabaviti i sav školski materijal i edukativna sredstva. U ponudi su edukativne igračke za predškolski i školski uzrast.

Kako je sezona udžbenike kratka (2 meseca), da bi opstali u centru grada, pokrenuta su i dva projekta: All4All (poznat i po nazivu “Sve za komšije i prolaznike”) i Office centar (sve za vaš kancelarijski prostor).

All4All:

Kao radnja mešovite robe, za komšije i prolaznike nudi širok spektar proizvoda; od dnevnih novina, preko organske hrane, kreativnih poklona do dopuna za BusPlus i mobilne telefone kao i opreme za smart telefone.

Office centar:

Nudi sve što je potrebno za pokretanje, opremanje i rad vašeg ofisa, sav kancelarijski materijal, usluge kopir centra, licencirani softver, računarsku opremu i periferije, usluge interneta, razvoje računarskih mreža kao i knjigovodstvene i pravne usluge.

Naziv firme: Naučna Knjiga Komerc d.o.o.
Adresa: Srbija, 11000 Beograd, Gračanička 16
email: office@naucnaknjiga.rs
tel: 011/ 262-4187, 263-3888, 263-3144
web: www.naucnaknjiga.rs