Reklama

Rok važenja
07.04.2013.

Zahtevani nivo kvalifikacija
Fakultet – VII1 stepen (4-6 godine)

Obrazovanje kandidata
Tehnologija i metalurgija

Radno iskustvo u zanimanju
Nije bitno

Broj izvršilaca
1

Mesto rada
Novi Sad

Vrsta radnog odnosa / angažovanja
Određeno

Dodatne informacije
Pripravnik

Napomena
DOO „PIP“ sa sedištem u Novom Sadu uspešno posluje od 1992. godine. Vodeći je proizvođač mešavina aditiva i smeša za pekarsku industriju i jedini proizvođač tortilja u ovom delu Evrope. Posedujemo certifikate i uspešno unapređujemo sistem poslovanja i kvaliteta putem standarda ISO 9001:2008, IFS i HACCP. Oglašavamo potrebu za pripavnikom na radnom mestu Tehnolog promoter sa sledećim opisom posla:

demonstrira primenu proizvoda poslodavca na terenu, pruža konsultantske usluge po zahtevu korisnika, zakazuje i realizuje probe u pekarama, vrši probna pečenja u demo pekari, obavlja edukaciju zaposlenih, sarađuje sa ostalim tehnolozima u kreiranju novih proizvoda, ima obavezu poznavanja rada na uređajima kojima se koristi, kao i procedure i propise vezane za rad koji obavlja.

U cilju učešća na konkursu „JAVNI POZIV POSLODAVCIMA ZA UČEŠĆE U PROGRAMU STRUČNOG OSPOSOBLJAVANJA I ZAPOŠLJAVANJA PRIPRAVNIKA NA TERITORIJI GRADA NOVOG SADA U 2013.GOD.“ od 06.03.2013.god., DOO PIP Novi Sad, raspisuje oglas za prijem pripravnika u radni odnos na određeno vreme od dvanaest meseci.

Jezik:

Engleski Čitanje, Pisanje, Govor – Srednji viši

Računarske veštine:

Windows – Viši – Obavezno

Neophodno je da ste registrovan korisnik NSZ.

Napravi novu temu u “Aktuelnosti”

Napišite komentar<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">