Reklama

U cilju jačanja međunarodne konkurentnosti srpske privrede kroz snažnu podršku procesu internacionalizacije i jačanju konkurentnih kapaciteta domaćih preduzeća i udruženja, Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) sedmu godinu zaredom dodeljuje bespovratna finansijska sredstava za finansiranje aktivnosti koje doprinose povećanju izvoza iz Republike Srbije.

SIEPA je do sada objavila 13 poziva. U poslednjem, trinaestom krugu, ukupno je odobreno 172.187.996,45 dinara, i to pojedinačni privredni subjekti podneli su ukupno 381 prijavu, od kojih je 276 ispunilo sve tehničke uslove i tim prijavama su odobrena bespovratna finansijska sredstva u vrednosti od 164.125.845,70 dinara, a udruženja privrednih subjekata podnela su ukupno 10 prijava, od kojih je 5 ispunilo sve tehničke uslove i tim udruženjima su odobrena sredstva u vrednosti od 8.062.150,75 dinara.

O novom javnom pozivu bićete obavešteni blagovremeno na sajtu SIEPA.

Napravi novu temu u “Aktuelnosti”

Napišite komentar<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">