VRSTA MAŠINE: Linearno dizajnirana mašina za zatvaranje TVIST-OFF vrši zatvaranje paketa na osnovu sistema za napredovanje fluida.

KAPACITET: Mašine za zatvaranje koje dostižu kapacitet od 4 000 – 10 000 kom. / Sat (obrnuto proporcionalno prečniku poklopca) pružaju kompatibilan rad sa mašinama za punjenje.

SISTEM POKRIVANJA: Poklopci se uzimaju iz automatskog birača lifta na mašini ili birača poklopaca na mašini i postavljaju na paket prolazeći kroz kanal za davanje poklopca. Standardni radni opsezi: Ø38 mm – Ø53 mm ili Ø53 mm – Ø86 mm (opcionalno za druge veličine).

SISTEM ZA STEZANJE: Zahvaljujući ovjesima na mašini, postupak zatvaranja se izvodi dvostrukim remenom koji radi linearnom brzinom.

KONVEKTORI: Omogućava protok ambalaže transporterom od 3000 mm koristeći materijal od nerđajućeg čelika kvaliteta AISI 304 ili acetalnu paletu. Programiran je za prelazak u režim pripravnosti otkrivanjem rada mašine, nedostatka ili nagomilavanja ambalaže na izlaznom transporteru upravljanjem ulazima i izlazima ambalaže pomoću Svichova na transporterima.

ŠASIJA MAŠINE I KONSTRUKCIJA: Mašina je odvedena u bezbedno radno okruženje konstrukcijom od nerđajućeg čelika kvaliteta AISI 304 i kućištem od nerđajućeg čelika kvaliteta AISI 304. Omogućava sljedivost proizvodnje pomoću prozirnih vrata od pleksiglas stakla. U slučaju da se vrata otvore uz prisustvo ključeva na vratima, mašina koja ne radi zaustavljanjem pruža podršku za siguran rad.

SISTEM PARE: Sistem pare nije opcionalan, on je u obliku nanošenja sistema pare na zaptivku poklopca i / ili na teglu.