Reklama

Magazin Tehnologija hrane počeo je sa profesionalnim radom 18. januara 2008. Danas smo jedan od najposećenijih portala posvećenih industrijskoj proizvodnji hrane na prostoru bivše Jugoslavije.

Sa ponosom ističemo činjenicu da je naš rad volonterski i potpuno nekomercijalan. Na ovaj način ispunjavamo svoju misiju širenja informacija i znanja.

NEDELJNIK

Svim članovima elektronskom poštom šaljemo Nedeljnik sa aktuelnim informacijama iz prehrambene industrije.

FORUM

Članovi na forumu mogu da razmene svoja iskustva i pomažu jedni drugima.

ENCIKLOPEDIJA

Trudimo se da pružimo osnovne informacije o svim tehnologijama u prehrambenoj industriji. Konstantno radimo na dopunjavanju naše enciklopedije u čemu nam pomoć pružaju brojni saradnici.

LITERATURA

Promovišemo stručnu literaturu i časopise posvećene tehnologiji hrane. Svesni smo da je izdavaštvo na našim prostorima veoma nerazvijeno. Svaka nova knjiga i časopis su dragoceni i vredni pažnje.

PROPISI

Dajemo pregled propisa vezanih za prehrambenu industriju. Naša baza može poslužiti kao opšti informator o postojećim propisima.

STRUČNO ANGAŽOVANJE

Organizovanje inženjera tehnologije takođe je deo naše misije. Sa ovom namerom prepoznajemo zajedničke ciljeve sa stručnim udruženjima i učestvujemo u njihovom radu.