Reklama

DOBRODOŠLI U ORGANSKU SRBIJU!

U susret sajmu organske poljoprivrede i zdravijih stilova života
4. BioBalkan Expo 2013
11.09.-14.09.2013.

Svet organske poljoprivrede, u svom bogatstvu i raznolikosti, biće predstavljen na međunarodnoj izložbi organskih proizvoda BioBalkan Expo 2013, koja se četvrtu godinu zaredom održava na Beogradskom sajmu.

organsko povrćeU periodu od 11.-14.09.2013. u Hali 4 , Beogradskog sajma, više od 50 domaćih izlagača i desetak iz inostranstva, izložiće prebogatu paletu svežeg voća i povrća u punom organskom statusu. Stare sorte jabuka – kožare, kolačare, budimke, šarenke, domaće kruške, šljive, belo i crno grožđe, hokaido bundeve i banatske tamburice, krompir beli i crveni, kelj, kupus futoški ali i onaj iz daleke Kine, lekoviti fizalis, volovsko srce, čeri paradajz, beogradske tikvice, domaći pasulji razni, azuki, mungo, modro-plavi kukuruz sa Anda koji je nadživeo civilizaciju naroda Inka koji se njime hranio, domaći beli osmak, ječam, spelta, hlebna pšenica, raž, heljda, ovas, orašasti plodovi, lekovito bilje i prerađevine krasiće štandove domaćih i inostranih izlagača.

I ove godine, biće izloženi odevni predmeti od 100% čistog, organskog, pamuka, najfinija prirodna kozmetika, eterska ulja egzotičnih meridijana, cvetne vodice i božanski miomirisi (probali smo, stvarno su božanstveni!) za ličnu i ambijentalnu upotrebu. Međunarodni izlagači iz Austrije, Nemačke, Holandije, Tunisa, Indije, Italije i Luksemburga, predstaviće svoje tradicionalne programe i novitete.

Za one koji i sami razmišljaju o prelasku na neki vid organske proizvodnje, obezbedili smo specijalno “Organsko savetovalište” u kojem će moći dobiti sve potrebne informacije i nabaviti literaturu iz ove oblasti.

Dobro došli u svet organske Srbije! Dobro nam došli na BioBalkan Expo 2013!

Kontakt:

A & L EXPO, 11070 Novi Beograd, Vladimira Popovića 6
Tel + 381 11 311 1685
fax + 381 11 311 4123
e-mail: office@alexpo.co.rs
www.alexpo.co.rs