Reklama

Sajam poslova za studente tehničko tehnoloških fakulteta „JobFair 13“ 4. i 5. novembra u Beogradu.

„JobFair 13 – Kreiraj svoju budućnost!“, sajam za studente i diplomce tehničko– tehnoloških fakulteta biće održan 4. i 5. novembra 2013. godine u Zgradi tehničkih fakulteta u Beogradu.
Kako su saopštili organizatori, mladi inženjeri će tokom trajanja Sajma imati priliku da stupe u neposredan kontakt sa poslodavcima i upoznaju se sa radom vodećih kompanija koje uspešno posluju u Srbiji, uz mogućnost da svoje znanje primene u nekoj od njih.

„JobFair“ će i ove godine obuhvatiti bogat edukativni program u vidu predavanja, treninga, tribina i studije slučaja. Na ovaj način mladi ljudi će imati priliku da saznaju više o aktuelnostima u struci i unaprede znanja i veštine koje će im pomoći da se efikasnije predstave poslodavcima.

Globalni pokrovitelj projekta je „Microsoft Srbija“. Kao Zlatni pokrovitelj „JobFair 13“, predstaviće se kompanija „Asseco“, a svoju viziju će sa mladim inženjerima i ove godine, kao Zeleni pokrovitelj, podeliti „Grundfos“. Značaj projekta prepoznali su i podržali ga i Kancelarija za mlade Gradske uprave grada Beograda i Srpska asocijacija menadžera, saopštili su organizatori.

Izvor: eKapija