Poštovani,

Obaveštavamo Vas da će se 16. i 17. novembra, u TC Stadion Beograd, organizovati sajam ekskluzivne hrane i pića – Premium Food Weekend 2, u organizaciji Agrobiznis magazina. Cilj ove manifestacije jeste da okupi najpoznatije domaće i strane brendove u prehrambenoj industriji, na jednom mestu. Manifestacija će se održati u centralnom atrijumu na glavnom ulazu u TC Stadion.

Premium Food Weekend 2 će pratiti i niz aktivnosti uz učešće KUD PKB-a. Otvaranju će prisustvovati veliki broj diplomatskih predstavnika, predstavnika Vlade Srbije, državnih institucija, medija i naravno brojnih posetilaca. Očekujemo da će Premium Food Weekend 2. posetiti preko između 20 i 30 hiljada posetilaca.

Reklame za Premium Food Weekend 2, nalaziće se unutar TC Stadion na posterima, totemima, digitalnim ekranima, sajtu i oficijalnoj Facebook stranici TC Stadion. U oktobarskom i novembarskom izdanju Agrobiznis magazina, takođe će se najavljivati Premium Food Weekend 2.

Svaki izlagački štand će biti identičan i sastojaće se od jednog stola 183×75, jednog barskog stola i dve stolice. Priključak za struju je obezbeđen samo je potrebno da svaki izlagač ponaosob obezbedi produžne strujne koture. Ova manifestacija će privući veliku pažnju posetilaca jer je tema sajma hrana vrhunskog kvaliteta i organskog porekla. Svima nam je poznato koliko se ovih dana govori o kvalitetu hrane, stoga će Premium Food Weekend 2 biti idealna prilika da se potrošačima prezentuje samo najkvalitetnija hrana i piće.

Cena učešća na sajmu Premium Food Weekend-u 2 iznosi 250 evra + PDV. Zbog ograničenog broja mesta molimo Vas da se blagovremeno prijavite i svojim proizvodima obezbedite prezentaciju na ovom prestižnom sajmu koje će posetiti između 20 i 30 hiljada posetilaca TC Stadion

Kontakt:

Snežana Đaković
snezana.djakovic@agrobiznismagazin.rs
060/071-23-55