Poštovani privrednici,

Regionalna privredna komora Novi Sad i Privredna i industrijska komora okruga Fejer organizuju Međunarodnibiznis skup u Sekešfehervaru, Republika Mađarska, u cilju podrške aktivnostima za razvoj ekonomskih odnosa sa inostranstvom.

Zadovljstvo nam je da pozovemo Vas na međunarodni događaj

“Get Export Ready! Export with Us!” – Međunarodni biznis sastanak

koji će se održati

28. novembra 2013. godine

u zgradi Privredne i industrijske komora okruga Fejer -kuća ekonomije

(adresa: Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.)

Program se fokusira na razvoj međunarodne trgovine, koja snažno podržava mala i srednja preduzeća sa primarnim tržištima u okolnim oblastima.

Glavni sektori na biznis sastanku biće: mašine, metalna industrija, obnovljivi izvori energije, građevinska industrija, IKT, industrija plastike, drvna industrija i industrija nameštaja.

Imate mogućnost da se sastanete i pregovarate sa nekoliko stranih kompanija, kako bi pripremili nove projekte iz Hrvatske, Češke, Poljske, Srbije, Slovačke, Slovenije, Rumunije, Ukrajine.

Troškovi prevodilaca, švedskog stola tokom svih programa, informativnih materijal, traženje potencijalnih poslovnih partnera su pokriveni.

Rok za registraciju privrednika: 11. novembar 2013. godine. Svakoj kompaniji koja se prijavi, obezbediće se 3-4 partnera za pregovore i pre dolaska kompanije će dobiti kontakt podatke stranih partnera.

Ukoliko ste zainteresovani da učestvujete u razgovorima, molimo Vas da popunjen registracijski obrazac koji se nalazi u prilogu pošaljete najkasnije do 11. novembra 2013. godine na faks: 021/466-300 ili e-mail: kabinet@rpkns.com.

Kontakt osoba u RPK Novi Sad je Nadežda Belić, šef kabineta telefon: 021/480 20 75, e-mail: kabinet@rpkns.com.

Kontakt osobe u Privredno-industrijskoj komori Fejer su: Csilla Buda, šef kabineta: +3622/510-316, csilla.buda@fmkik.hu i Eva Litvai +3622/510-329, eva.litvai@fmkik.hu.

Registracioni obrazac Sekesfehervar