Izvor: PKV

Privredna komora Srbije u saradnji sa kopanijom „Adonis Group“, zvaničnim i ovlašćenim predstavnikom turske sajamske organizacije „Tuyap fairs“ (www.tuyap.com.tr), poziva zainteresovane privrednike da u periodu od 08.-10. decembra o.g. u Istanbulu posete sledeće sajmove:

  • FOODist – tradicionalni 5. Sajam hrane i pića (podržan od strane Ministarstva poljoprivrede Turske i nekoliko turskih asocijacija),
  • HORECA ISTANBUL 2011. – Sajam opreme za hotele i restorane,
  • MAMTECH ISTANBUL 2011. – Sajam opreme, tehnologije, proizvoda i usluga za maloprodajne sisteme (prodavnice, tržne centre) i
  • LABEL PRODUCTS FAIR – 2. Sajam proizvoda sa privatnim robnim markama.

Sve četiri sajamske izložbe održavaju se paralelno u istom intervalu u TUYAP sajamskom kompleksu u Istanbulu (Buyukcekmece).

Cilj posete jednoj od najreprezentativnijih sajamskih manifestacija u Turskoj u ovim sektorima privrede jeste povećanje plasmana domaćih prehrambenih proizvoda, pića i tehnološke opreme na sve atraktivnije tursko tržište, ali i tržište EU, Azije, Amerike, Afrike i Bliskog Istoka. U mogućnosti smo i da obezbedimo pojedinačne sastanke sa željenim izlagačima na sajmu, prema katalogu koji će nam naknadno biti dostavljen.

Zainteresovanim privrednicima „Adonis Group“ pokriva troškove dva noćenja sa doručkom u elitnom hotelu (4* ili 5*), ulaznica za sajam, transfera od aerodroma do troškove direktnog avionskog prevoza (Beograd-Istanbul-Beograd) i administrativne troškove (45 evra po osobi, u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate).

Molimo da zainteresovani privrednici popunjenu prijavu najkasnije do petka 25. 11. 2011. godine dostave Privrednoj komori Srbije na faks: 011/3248060 ili e-mail: danica.milovanovic@pks.rs. Kontakt osoba u Privrednoj komori Srbije je Danica Milovanović (tel: 011/3300 929).

Prilog:  Prijavni list