Opis firme

Web-portal ,,TEHNOLOGIJA HRANE“ predstavlja informativno-edukativni magazin posvećen tehnologiji hrane, i kao takav jedinstven je u Srbiji, ali i šire.

Magazin je osnovan 2005. godine kao neprofitabilni, edukativni i informativni web-portal: https://www.tehnologijahrane.com/o-magazinu.

Google (www.prchecker.info) je Tehnologiju hrane ocenio kao najrelevantniju, odnosno najkvalitetniju web stranicu na srpskom jeziku posvećenoj proizvodnje hrane. Trenutna Google-ova ocena za Tehnologiju hrane iznosi 6. Poređenja radi, sajt Ministarstva poljoprivrede ima istu ocenu, 6.

Tehnolozi, inž. poljoprivrede, veterinari, studenti, kao i drugi stručni čitaoci svakodnevno posećuju naš portal u potrazi za edukativnim i informativnim sadržajima u sferi tehnologije proizvodnje hrane, ali i svim novostima vezanim za hemiju i mikrobiologiju hrane, ishranu, standarde, pravilnike i propise, udruženja, konkurse, seminare i sajmove, itd…

Takođe, mnogi posetioci koji postanu i učesnici na našim stručnim forumima – prostorom za razmenu informacija, saznanja i profesionalnih znanja, istovremeno čine naš veliki, virtuelni tim stručnjaka, ali i poseban potencijal u oblasti tehnologije hrane.

U širokom rasponu informacija i rubrika, posebno mesto rezervisali smo za naše oglašivače.

Baner ili vest o aktuelnostima Vaše firme, proizvodima ili uslugama, pronaći će svoju ciljnu publiku na našim stranicama. Objavite šta je novo u vašem poslovanju, kakve ste pogodnosti pripremili ili jednostavno podsetite Vaše klijente da ste prisutni i da za njih nudite samo najbolje.

TEHNOLOGIJA HRANE će Vam pomoći, da se u skladu sa Vašim željama i poslovnim imidžom, prezentujete na najbolji mogući način i dobar glas o vama.

Radujemo se saradnji sa Vama!

Kontakt:
.
tehnologijahrane.marketing@gmail.com
.
063 10 12 454