• Autor
  Članci
 • Član 7.777

  Kako se prijaviti za učešće na Good&Eine  festivalu.

  Firma BNP-PRODUKT DOO je proizvođač dvopek od ovsenih i ražanih pahuljica i servira o ih na svim festivalima sa sirevi a i namazima. http://Www.bnpprodukt.co.rs i biscuit lady Face b.

  Urednik

  Poštovani,

  Možete kontaktirati organizatore na mail office@balkanmt.com ili na FB stranici https://www.facebook.com/bwgoodfoodandwinefestival/

  S poštovanjem, uredništvo

  Član 13.245

  POSTOVANI ,   DA  LI  NEKO  IMA  BLIZE   INFORMACIJE  O  AKVAPONIJI ?

  Član 1.790

  Аквапонија(савремено име за веома стару технику гајења биљака на воденој површини)јевише будућност али и сада има значај у гајењу биљака на воденој поврчини само у/ и на води али и у комбинацији са гајењем рибе у истој води.Резултати су изнад свих очекивања нпр.гајење салате а успод површине пливају шарани .

  Код нас се на овај начин гајења биљака само одмахне руком.Ко ће сад и са тим да се бакће.

  И једна важна напомена.За сваки посао и делатност потребна је и извесна количина новца за покретање и извођење дотичног посла.

  Не, неовраћам Вас од посла већ да будете спремни и на то јер у аквапонији нема инпровизација и произвољности,али се уложено враћа брзо.Једино ће Вам леђа бити стално мало више савијена па ћете ,док се не навикнете,привијати покоју крупнију новчаницу ради отклањања болова.

  Нико се није научен родио а сваки човек може даусвоји свако знање и да га извежба а ако тело може да ту вештину и подржи ето и успеха.

  Извињавам се што не могу да Вам посветим више пажње јер су почела предавања и моје обавезе су према студентима велике а посебно због временске разлике па сам претворио ноћ у дан.

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.