• Autor
  Članci
 • Član 3.518

  Pozdrav.
  Završila sam Visoku tehnološku školu u Šapcu,strukovni inženjer prehrambene tehnologije.
  Interesuje me da li,možda,postoji mogućnost nastavka studiranja na akademskim studijama na nekom fakultetu u Srbiji ili okolnim zemljama.

  Glavni urednik

  Mislim da ima. Najbolje je nazovite studentske službe fakulteta i raspitate se.

  Član 9.804

  Postovani,

  mislim da posle studiranja na Visokoj strukovnoj mozes da nastavis dalje tako sto ides na specijalizaciju,tj specijalisticko studiranje koje traje godinu dana,bar je tako u Pozarevcu na Visokoj tehnickoj gde ima taj smer prehrambena tehnologija.

  Dragana

   

  Član 12.142

  Završila sam Visoku tehnološku školu u Šapcu,strukovni inženjer prehrambene tehnologije.

  Interesuje me da li,možda,postoji mogućnost nastavka studiranja na akademskim studijama na nekom fakultetu u Srbiji ili okolnim zemljama.

  Postovana gdjice/gdjo, draga zemljakinjo, rodjeni sam Sapcanin pretpostavljam da ste i vi Sapcanka zasto odmah niste upisali Odsek prehrambene tehnologije i biohemije na Poljoprivrednom fakultetu u Zemunu?! Ovako cini mi se pokusaj da se malo zaobilaznim putem i na malu kapiju dodje do zeljene diplome!? Visoke tehnoloske skole po Srbiji!! Haos i pometnja! Sabac, Pozarevac, Cacak, Leskovac, Prokuplje,…. Nastavite niz!

  Član 1.202

  Pozdrav ,moja situacija  je slicna,zavrsiala sam VTS u Zrenjaninu ,smer Prehrambena tehnologija. Radim u Prehrambenoj.industriji i želela bih da dopunim znanje i obrazovanje na nekom od kurseva  i obuka koji se nude na početku ovog sajta.

  Sta mi predlazete ,za pocetak od  koje teme da krenem?

  Cilj mi je da unapredim sebe ,svoje znanje i  napredujem na neku vecu poziciju u svojoj firmi.

  Član 451

  Aleksandra, sve zavisi sta Vam je cilj. Ako Vam je cilj da zaobilanim putem dodjete do diplome i napredujete u pozicijama, onda ste na pravom putu, samo ne zaboravite da se uclanite u Stranku. Znam jedno mesto gde je vise od polovine polupismenih sluzbenika u MUP-u zavrsilo visoku skolu strukovnih studija i to stocarski odsek i odmah dobilo cin pukovnika. Sada narod mora da im daje vece plate. Ako Vam je cilj da steknete dobro i istinsko znanje sa kojim cete sutra da se borite na tezgama znanja, onda upisite tehnologiju na Poljoprivrednom fakultetu u Zemunu. Neke ispite ce Vam priznati, ostalo cete nauciti. Isti odgovor je i za koleginicu Snezanu.

  Milivoje Jovic, tehnolog-konsultant

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.