• Autor
    Članci
  • Član 3.165

    postovane kolege,
    resio sam da se bavim proizvodnjom i prodajom rakije.Nedostaje mi uredjaj za vadjenje kostica iz sljiva i ostalog voca,zatim uredjaj za punjenje flasa i za ppranje flasa.
    Da li neko ima informacije gde potrayiti sve ovo?

    Član 3.048

    Postovani, ne znam da li te jos zanim oprema za punjenje i pranje boca. Kod mene u proizvodnji imam vakumski punjac sa filterom izuzetno jak i brz i 4 rezerna filtera. Mi smo ga koristili oko dve godine i dobili smo ponudu za neki veci posao i sada nam je postao mali. Potpuno ispravan i puni oko 250 boca na sat. Ako te zanima mozemo da se cujemo pa mozes da dodjes kod mene da probamo sve da vidis kako radi.
    Kod mene se prave i peracice za pranje boca kao sto i mogao da procitas na forumu gde se pere 21 boca odjednom pod visokim pritiskom.
    Moj broj tel. je 060 095 99 90 Vladimir

    Član 19.531

    Pozdrav svim ljubiteljima zdrave hrane i pica, kompanija Kompak doo se duzi niz godina bavi proizvodnjom procesne opreme, najvise u sferi prehrane. http://www.kompak.rs . Na navedenoj adresi mozete pogledati asortiman proizvodnje. Na sva vasa pitanja odgovoricemo u najkracem roku. Veliki pozdrav

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.