• Autor
  Članci
 • Član 38.549

  Pozdrav svima!
  Zelja mi je da proizvodim  grickalice ( krekere,kekse,plocice itd) koje su pogodne za keto ishranu. Problem je sto nemam previse novca za ulaganje (oko 2000e) i nemam znanja ,bavim se drugom strukom. Znaci imam samo ogromnu zelju i dobru ideju. Dobra strana je sto sam spremna neki period da radim na nuli,ne ocekujem zaradu.

  Treba mi Vase misljenje,da li uopste pocinjati tako nesto sa tako malo novca?

  Član 119

  Aleksandra pozdrav. Zanima me da li si pokrenula ovaj posao? Sličnu ideju razmatram već dugo vremena, pa me zanima kako tebi ide?

  Hvala

  Član 451

  Pod pojmom „grickalice“ podrazumevaju se proizvodi koji se jedu u toku celog dana, uglavnom izmedju obroka. Sustina keto-ishrane je izgladnjivanje organizma i navesti ga da on pocne da trosi stetne produkte u sebi, a potom i sam sebe, prvenstveno masti. Kod keto-ishrane postoji samo jedan obrok u toku dana. Dakle tzv „keto-grickalice“ su nespojiv pojam sa sustinom. Ali, ima puno proizvoda veoma atraktivnih koji se mogu poceti raditi i sa 2.000 evra. Ako me pitate da to odmah kazem onako iz rukava nebi moglo. To bi bio predmet jednog duzeg razgovora.

  Milivoje Jovic, tehnolog-konsultant

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.