Reklama
 • Autor
  Članci
 • Član 2.620

  Nameravam da uradim mini pogon za susenje povrca pretezno crni luk, mrkva, paradajz paskanat crvenu papriku i sl.Interesuje me kako treba da izgleta tehnoloska linija susenja od pocetka pa do kraja.Dali postoje masine za ljustenje i seckanje( crnog luka mrkve paskanata )ili to ide rucno.Ako ima ko proizvodi takve masine.
  Pozdrav

  Član 451

  Postovani amon,
  susenje povrca je jako unosana proizvodnja, jer je sam proizvod jako trazen. Mogu Vam pomoci oko ovog posla jer se kao tehnolog-konsultant ovim bavim. Postoje masinje za seckanje povrca.
  Veliki pozdrav
  Milivoje
  0628286083
  0643461019

  Član 6.714

  Pozdrav svima
  Bavim se proizvodnjom crnog luka,ali kao sto znate i nije neka zarada kada se prodaju primarni proizvodi pa sam od ove godine razmisljao da zapocnem i neku preradu crnog luka.Vidim da je popularno susenje povrca pa me zanima kakva je potraznja za takvim proizvodima u Srbiji.Isto sam razmisljao o prodaji zamrznutog iseckano crnog luka…interesuje me da li postoji odredjena sorta luka za takvu preradu ako neko zna koliko kostju masine za zapocinjanje takvog biznisa.Naravno u pocetku bi krenuo sa manjom proizvodnjom da vidim kako bi to islo
  Hvala unapred

  Član 7.001

  Postovani gosp. Milivoje,
  Nameravamo uraditi mali/sredni pogon za susenje povrca u Makedoniji. Potrebna nam je pomoc tehnologa-konsultanta. Ukoliko ste zainteresovani da nam pomognete, molimo Vas posaljete mi Vas e-mail, kako bi mogao detaljnije da Vam objasnim o cemu se radi.
  Moj mail je filip_miro83@yahoo.com
  Pozdrav iz Skoplja.

  Član 5.199

  Da li neko moze da postavi ispravan telefonski broj preko kojega se moze dobiti informacija o prirucniku? Broj koji je gore naveden je broj zubarske ordinacije
  Hvala

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.