• Autor
    Članci
  • Član 6.574

    Kupio sam laptop Dell Inspiron N7 4f3c1d8667c47 90×90 po ceni od 61.000din.kod http://www.dsmarket.rs isporučen je kurirskom službom i plaćen gotovinski.U opisu proizvda nigde nije naznačeno da nema drajvere i da 32 bitne drajvere nema uopšta tako da se ne može povezati na internet a potrebne drajvere treba skinuri sa interneta i 32-bitne drajvere nema uopšte,to je prikrivena mana na koju mi nije ukazano jer da sam to znao ne bih dao ni 1.000din. a kamoli 61.000din.Reklamirao sam Prodavac je pristao na zamenu za sličan proizvod ali mu je vlasnik ds.marketa to zabranio,pitam šta dalje da radim.Kvadroplegičar sam i iz invalidskih kolica je najednostavniji način kupovine ali nisam verovao da ču ovako biti prevaren,pa ne znam šta dalje da radim…poz..

    Član 6.574

    Kupio sam laptop Dell Inspiron N7 4f3c1d8667c47 90×90 po ceni od 61.000din.kod http://www.dsmarket.rs isporučen je kurirskom službom i plaćen gotovinski.U opisu proizvda nigde nije naznačeno da nema drajvere i da 32 bitne drajvere nema uopšta tako da se ne može povezati na internet a potrebne drajvere treba skinuri sa interneta i to je prikrivena mana na koju mi nije ukazano jer da sam to znao ne bih dao ni 1.000din. a kamoli 61.000din.Reklamirao sam Prodavac je pristao na zamenu za sličan proizvod ali mu je vlasnik ds.marketa to zabranio,pitam šta dalje da radim.Kvadroplegičar sam i iz invalidskih kolica je najednostavniji način kupovine ali nisam verovao da ču ovako biti prevaren,pa ne znam šta dalje da radim…poz..

    Član 4.941

    pre par godina čula sam da je izašao zakon po kome svako ko se bavi proizvodnjom hrane mora imati tehnologa. Da li neko zna nešto o tome: da li je zaista izašao taj zakon i gde ga je moguće pronaći?

    Član 5.350

    To za tehnologa nisam čuo i nema šanse da se uvede. Moja (mala) firma se bavi proizvodnjom prehrambenih proizvoda od 1955. god. i kada bi i tu glupost ozakonili trenutno bih prodao sve ili stavio katanac. Pa koliko je malih firmi u stanju da izdržava i tehnologa , pored „legalizovanih“ nameta i obaveza u vezi bezbednosti hrane (a hrana nikad lošija), bezbednosti na radu (a nesreća na radu sve više), raznih protivpožarnih zaštita, itd.
    Pre će biti da proizvođači alkoholnih pića imaju obavezu da zaposle tehnologa.

    Član 1.790

    Драгославе,у Закону о ….чланови 34 до 42 су твоје оружје.Ископирај их и пошаљи продавцу с претњом да ћеш их и пријавити и …Обавести канцеларију Савета потрошача Државе Србије који након пријаве посредују а ако је продавац глупсон …..
    Имаш право да вратиш производ без како и зашто,да ти врате паре или замене за други производ.Мој савет узми новац.
    Мораш знати да су инсталациони програми интелектуално власништво и да коштају.Драјвери се скидају са сајта произвођача.Ради само са 32 битним драјверима.Инсталирај обавезно седмицу.Још није виђен вирус на њој,за сада.
    Клони се малих продаваца и,за сада,куповине преко нета.

    Član 987

    Postovani Dragoslave,
    Obratite se Organizaciji potrosaca Srbije, Maksima Gorkog 5, 35000 Jagodina. Kontakt telefon 035 / 241 516, gospodin Ivan Markovic ili gospodin Zoran Djukic. Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, sumarstva i vodoprivrede je organizovalo Sektor za trgovinu, usluge, cene i zastitu potrosaca, a pri tom Sektoru posluje odeljenje za zastitu potrosaca. Na kraju, sve cete naci na sajtu Ministarstva. Pripremite sve papire o kupovini i pisanu izjavu o tome zasto niste zadovoljni i kako ste osteceni kao kupac. Licno sam imala problem sa Telenorovim HTC telefonom koji sam kupila sa tarifnim paketom. Posle 2 meseca se pokvario, a sa servisa je vracen u katastrofalnom stanju i vidno ostecen. Reagovala sam preko Organizacije potrosaca, tako da sam vrlo brzo resila problem. Svi su vrlo osetljivi na prijave, posebno kada zapretite inspekcijom.
    S postovanjem,
    Irena, Nis

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.