KONKURS ZA AKCIJU „NAJBOLJE IZ SRBIJE“ PRODUŽEN DO 5. MARTA

U akciji mogu da učestvuju sva preduzeća koja posluju u Srbiji, konkurišući za priznanje u određenim kategorijama, u zavisnosti od delatnosti, porekla preduzeća i brenda

Rok za prijavljivanje kompanija za učešće u desetoj, jubilarnoj akciji „Najbolje iz Srbije“, zbog velikog interesovanja firmi, produžen je do 5. marta 2014. godine. Akciju organizuju Privredna komora Srbije, Ministarstvo spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija i dnevni ekonomski list „Privredni pregled“.

Cilj akcije je da podstiče stvaranje kvalitetnih srpskih proizvoda, promoviše najbolje robne i korporativne brendove iz Srbije, jača njihovu tržišnu poziciju i uliva poverenje potrošačima i partnerima u zemlji i inostranstvu. Podsticanjem razvoja jakih brendova unapređujemo konkurentnost domaće privrede, povećavamo prepoznatljivost robe sa oznakom „made in Serbia“ i olakšavamo prodor naših kompanija na međunarodno tržište, kaže Željko Sertić, predsednik Privredne komore Srbije.

Priznanje „Najbolje iz Srbije“ ovoga puta dodeljuje se u 25 kategorija: proglašavaju se 23 pobednika za 2013. godinu i dva decenijska – za najbolji robni i korporativni brend u proteklih deset godina. U akciji mogu da učestvuju sva preduzeća koja posluju u Srbiji, konkurišući za priznanje u određenim kategorijama zavisno od svoje delatnosti, porekla preduzeća i brenda. Kompanije mogu da prijave najviše četiri brenda.

Prijavljeni će potom biti rangirani prema kriterijumima utvrđenim Metodologijom izbora „Najbolje iz Srbije 2013“ – na osnovu rezultata glasanja potrošača i stručne javnosti, tržišno – finansijskih parametara i ocena stručnog žirija.

Upitnik za prijavljivanje i detaljnije informacije o metodologiji, kriterijumima izbora, žiriju i nagradama dostupni su na sajtu www.najboljeizsrbije.rs. Učešće u akciji je besplatno.

Pobednici u akciji „Najbolje iz Srbije 2013“ biće proglašeni u aprilu, a laureati dobijaju pravo da koriste znak akcije kao simbol kvaliteta i poverenja potrošača i poslovnih partnera.

Upitnik za učešće u Akciji Najbolje iz Srbije 2013

Upitnik za učešće u Akciji Najbolje iz Srbije 2013 – najbolji izvoznici

Napravi novu temu u “Aktuelnosti”

Napišite komentar<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">