Reklama

Pozivam Vas da uzmete učešće na 15. Međunarodnom sajmu poljprivrede i prehrambene industrije „AGROS“ koji se održava od 7-11 septembra 2011. u Banja Luci.

Osnovne robne grupe izlaganja su:

-Semenski i sadni materijal, zaštita, đubriva, mehanizacija, rezervni delovi, oprema, ambalaža i plastika;
– Prehrambeni proizvodi, konditorski proizvodi, mleko i prerađevine od mleka, alkoholna i bezalkoholna pića, zdrava hrana;
– Izložba stoke, izložba voća;
– III Pekarijada;
– Med, proizvodi od meda, oprema za pčelarstvo, lekovito bilje;
– Hortikultura.

Iako se nalazimo u još jednoj teškoj ekonomskoj godini za privredu i agrar izvesno je da će ovaj sajam biti značajan marketinški kanal: mesto na kojem se koncentriše ponuda i tražnja, prilika za korporativno pozicioniranje, izvor znanja o tržištu i važno mesto za konačnu odluku o kupovini ili ugovaranju posla.

Na prošlogodišnjem, 14.sajmu „AGROS“ izlagalo je 145 izlagača iz 10-tak zemalja i posetilo ga je oko 15.000 posetilaca. Banjalučki Velesajam raspolaže sa vlastitim izložbenim prostorom od 12.500 m2 (tri hale i otvoren prostor). Kao rezultat uspešne organizacije sajamskih manifestacija Banjalučki Velesajam je postao članica Međunarodne Unije sajmova (UFI-a) a ujedno je i suosnivač Balkanske Unije sajmova (BEU). BiH je jedan od najznačajnijih spoljnotrgovinskih partnera Srbije pre svega kroz saradnju sa Republikom Srpskom. Svi ovi podaci govore da ćete na 15.“AGROS“-u ostvariti korisne poslovne kontakte i steći nova iskustva i da će vam boravak na Banjalučkom Velesajmu i u Banja Luci biti prijatan.

Ukoliko ste zainteresovani da učestvujete na 15. Međunarodnom sajmu poljprivrede i prehrambene industrije „AGROS“, molimo Vas da popunjen Obrazac prijave (u prilogu) dostavite Zastupniku Banjalučkog Velesajma, gospodinu Dušanu Manojlović, 21000 Novi Sad, Futoška 100, e-mail. dmanojlovic26@yahoo.com, Mobil. 063 504 084.

Za sve ostale informacije : www.banjalukafair.com