Reklama

09-12. mart 2011. godine

Obaveštavamo Vas da će se u periodu od 09. do 12. marta 2011. godine održati 37. Sajam hrane u Budvi, Crna Gora. Sajam hrane je prilika da kvalitet i asortiman ponude predstave preduzeća iz sledećih oblasti: prehrambene industrije, poljoprivredne proizvodnje, vinarstva i vinogradarstva, industrije kafe, konditorskih proizvoda, organske hrane, maslinarstva, prerade ribe, pakovanja i ambalaže, industrije mineralnih voda i hemijske industrije.

Isto tako, namenjen je prezentaciji proizvođača, uvoznika i distributera poljoprivredne mehanizacije, opreme za prodavnice, preradu i pripremu hrane. Ovim putem želimo da Vas anketiramo da li ste zainteresovani za izlaganje na zajedničkom štandu Regionalne privredne komore Novi Sad.

Molimo Vas da nam Vaš odgovor dostavite do 14. februara 2011. godine (ponedeljak), kako bismo mogli pristupiti organizaciji zajedničkog učešća na navedenom sajmu. Kontakt osobe u Regionalnoj privrednoj komori Novi Sad su Nadežda Belić, telefon: 021/480-20-75, e-mail: nbelic@rpkns.com i Milorad Radojević, telefon: 021/480-20-76, e-mail: mradojevic@rpkns.com

Ukoliko ste zainteresovani da samostalno učestvujete na sajmu, potrebno je da popunjen Prijavni list koji se nalazi na sledećoj adresi link prosledite na e-mail: ishrana@jadranskisajam.co.me najkasnije do 24. februara 2011. godine (četvrtak).

Izvor: http://www.rpkns.com