Reklama

Izvor: http://www.sajam.co.rs

Pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede uz suorganizaciju i učešće u finansiranju Privredne komore Srbije i finasijsku podršku Privredne komore Beograda, Sekretarijata za privredu Skupštine Grada, Agrobanke i saradnju sa regionalnim privrednim komorama, zadružnim savezima, opštinama, naučnim institucijama, stručnjacima i privrednima i uz podršku i učešće proizvođača i prerađivača, na Beogradskom sajmu će se od 27-30. novembra 2010. održati 5. Sajam etno hrane i pića.

Okupljanje proizvođača specifične hrane i pića, vezane za uža geografska područja, koja se prave po posebnoj recepturi, na Sajmu etno hrane i pića na Beogradskom sajmu u protekle četiri godine naišlo je na podršku proizvođača, kupaca, državnih institucija, inostranih organizacija, potrošača, publike i medija.

Organizator

BEOGRADSKI SAJAM
Bulevar vojvode Mišića 14, 11000 Beograd, Srbija
Privredna komora Srbije
Resavska 13-15, 11000 Beograd, Srbija

Opis sajma

Hrana i piće užih geografskih područja koja se pravi po posebnoj recepturi u ograničenoj količini za tržište (nacionalni specijaliteti) u izlagačkom delu i specifična tradicionalna jela u revijalnom delu. Oprema za proizvodnju i čuvanje etno hrane. Akreditovane laboratorije za testiranje kvaliteta hrane.

Robne grupe

Hrana, piće, duvan i duvanski proizvodi
Sredstva i oprema za prehrambenu industriju
Oprema za catering, ugostiteljstvo i hotele
Oprema za restorane i poslastičarnice
Trgovina
Literatura i druge usluge iz gastronomije

Statistika manifestacije (2009.)

Broj izlagača: 290
Domaćih: 290
Stranih: n/a
Zemlje učesnice: Srbija
Ukupna površina: 2.232 m2
Broj posetilaca: 4.002