Poziv za zajednički nastup organskih proizvođača na sajmu BIOFACH 2014

Obaveštavamo sve naše proizvođače, prerađivače i preduzeća da nacionalno udruženje Serbia Organika organizuje učešće na 25. međunarodnom sajmu organskih proizvoda u Nirnbergu, Nemačkoj koji se održava 12–15 februara 2014. godine.

Molimo sve zainteresovane za učešće na sajmu da nam se jave na sledeće kontakte: Ivana Simić +381 65 855 68 68 i Snežana Ognjenović +381 65 855 69 69 ili na e-mail: office@serbiaorganica.org.

Poziv je otvoren za sve koji već poseduju sertifikate za organsku proizvodnju i organske proizvode ili će ih dobiti do januara naredne godine.

Naša asocijacija je do sada uspešno organizovala učešće srpskih preduzeća već 4 godine unazad i nošena pozitivnim iskustvima dosadašnjih izlagača organizuje i naredne godine učešće domaćih izlagača na zajedničkom štandu od 50 m2 koji se nalazi u hali 4.

Asocijacija obezbeđuje kompletnu organizaciju i kordinaciju učesnika sa sajmom (prijavu, plaćanje pojedinačnih izlagačkih taksi, izradu i dizajn zajedničkog štanda izradu zajedničkog kataloga i drugih promotivnih materijala), osim organizacije puta i smeštaja.

Biofach je vodeći međunarodni sajam organskih proizvoda i održava se svake godine u februaru mesecu pod pokroviteljstvom IFOAMa (međunarodnog pokreta za organsku poljoprivredu). I ove godine se očekuje prisustvo oko 2.400 izlagača i 44.000 posetilaca iz celog sveta.

Ovo je sajam od izuzetne važnosti za preduzeća i pojedince čija se delatnost oslanja na organske inpute, proizvodnju i proizvode. Na 90.000 m² imaćete priliku da se upoznate sa najnovijom tehnologijom proizvodnje, preradnim linijama i raznim novim načinima pakovanja.

Organizaciju ove manifestacije pored našeg udruženja podržava i Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA). Međutim domaći izlagači su u obavezi da učestvuju u troškovima izlaganja svojih proizvoda i usluga na sajmu.

Sve detaljnije informacije o troškovima i pravilima učestvovanja dobićete na neki od gore pomenutih telefona.

Rok za prijavu je 20. oktobar 2013.