Reklama

15-18. septembar 2013.

China Food Expo (u daljem tekstu CFE ) je jedna od najprofesionalnijih izložbi u prehrambenoj industriji, uz preporuku Ministarstva trgovine Narodne Republike Kine. Nakon 8. uspešnih izložbi, CFE je postal jedna od najvećih i najpopularnijih manifestacija po veličini i nivou izlagača iz oblasti prehrambene indusrije u Kini. Ova manifestacija igra važnu ulogu u prezentaciji najnovijih dostignuća i brend imidžu hrane i srodnih industrija u Kini, kao i u jačanju tehničke razmene i trgovinske saradnje preduzeća iz oblasti prehrane iz Kine i inostranstva. CFE podstice zdrav razvoj bezbednosti hrane, potrošnje i prometa.

CFE pokrivala je izložbeni prostor od 80.000 kvadratnih metara. Učestvovalo je 3.042 kompanija iz 35 zemalja i regiona, 31 provincija, autonomnih regiona i opština u Kini. Broj posetilaca dostigao je iznos od 150.000 ljudi. Broj poslovnih posetilaca (uključujući velike komercijalne maloprodajne lanace kompanija, poznati lanci ugostiteljskih i prehrambenih frančiza) dostigao 32.000, što je za 3,2 puta više u odnosu na prethodnu izložbu. Obim trgovine na licu mesta i potpisivanje ugovora i projekata dostigao 12,5 milijardi juana, sa 17,3 % rasta u odnosu na prethodne izložbe.

CFE će biti održan od 15. septembra do 18. septembra, 2013 u Čengdu, Sečuan, Kina. Izložbeni prostor pokriva više od 80.000 kvadratnih metara. Dvanaest najjačih sektora, uključujući i najmoćniji sektor brenda hrane, međunarodni prehrambeni sektor, sveobuhvatni prehrambeni sektor, sektora vina i pića, sektor mesa, sektor za mašine za preradu hrane i pakovanje, sektor čajeva, začina i sirovinske hrane, sektor za bezbednost hrane i sektor međunarodnog festivala kuvara će biti postavljeni na 4.000 međunarodnih štandova i izlagača.

Centar za ekonomske odnose sa inostranstu Vam stoji na raspolaganju za sve dodatne informacije. Kontakt osoba Sanja Vasic, vsanja@kombeg.org.rs.