Reklama

Međunarodni sajam hrane i pića FOODREX (Food & Drink Expo) organizuje se na Beogradskom sajmu od 09. do 12. februara 2012. godine u halama 1 i 4. Ovaj sajam predstavlja manifestaciju na kojoj će se po prvi put predstaviti srpski proizvođači gotovih prehrambenih proizvoda namenjenih krajnjim potrošačima. U tom smislu, FOODREX sajam se konceptualno oslanja na najveći svetski sajam iz ove oblasti – Anuga u Kelnu, Nemačka.
Cilj manifestacije je da na jednom mestu okupi što veći broj srpskih proizvođača hrane i pića, kako bi se potencijalnim poslovnim partnerima iz inostranstva, na jednom mestu, pokazao kapacitet srpske prehrambene industrije.
FOODREX Sajam je prilika za brojne regionalne susrete sa već postojećim poslovnim partnerima, kao i upoznavanje novih potencijalnih tržišta na kojima naše kompanije nisu zastupljene ili su zastupljene u veoma maloj meri a predstavlja težnju kompletne srpske prehrambene industrije.

Privredna komora Beograda poziva zainteresovane članove, sve privredne subjekte, preduzetnike i proizvođače da nam se pridruže u organizovanju zajedničkog nastupa.

Za detaljnije informacije možete se obratiti Privrednoj komori Beograda, Udruženju poljoprivrede i prehrambene industrije, kontakt osoba Emil Čukić, telefon 2642-483, ili na e-mail: emil@kombeg.org.rs i Udruženju ugostiteljstva i turizma, kontakt osoba Vesna Škorić, telefon 361-59-93 ili na e-mail vesnas@kombeg.org.rs.