Izvor: http://www.rpkns.com


U organizaciji Hrvatske gospodarske komore ŽK Pula uz saradnju sa Regionalnom privrednom komorom Novi Sad, od 04. do 05. februara 2011. održaće se 18. Gospodarska izložba hrane, pića i ugostiteljske opreme – HISTRIA 2011 u hotelu Histria u Puli, Republika Hrvatska. Specifičnost izložbe ogleda se u mogućnosti predstavljanja malih proizvođača kojima je često zbog visokih troškova, nedostupan nastup na sajmovima. Vrlo često takvi proizvođači nude tržištu nove proizvode, a upravo se na HISTRIJI predstavi značajan broj novih, kvalitetnih proizvoda ciljnom tržištu – predstavnicima turizma, trgovine i drugim poslovnim posetiocima. I ove godine u okviru izložbe održaće se poslovni susreti trgovaca s proizvođačima hrane, pića, ugostiteljske opreme i turizma, a program izložbe obogaćen je nizom stručnih predavanja i prezentacija.

Imajući u vidu značaj ove manifestacije, Regionalna privredna komora Novi Sad je obezbedila odgovarajući prostor za učešće i prezentaciju svojih članica. Vama kao uglednim privrednicima koji su visoko pozicionirani u svojoj oblasti, nudimo izuzetnu mogućnost – besplatno učešće na sajmu u okviru štanda Regionalne privredne komore Novi Sad. Bilo bi nam izuzetno zadovoljstvo da prihvatite naš poziv.
Kompanije koje su zainteresovane za učešće na ovoj izložbi molimo da se najkasnije do 14. januara 2011. godine (petak) obrate Regionalnoj privrednoj komori Novi Sad, kontakt osoba je Nadežda Belić, telefon:021/480 20 75, e-mail: nbelic@rpkns.com