7. i 8. oktobra 2011. Petrovaradinska tvrđava, Novi Sad

Manifestacija ima za cilj da bogatstvo kulture i tradicije Srbije pretvori u snažnu medijsku sliku i privlačan ambijent za poslovno povezivanje Srbije i sveta. Najatraktivnije iz Srbije na jednom mestu. Slika za ponos nacije. Reprezentativno predstavljanje zemlje sa počasnim mestom za lokalne brendove i preduzetne profesionalce. Prilika za poslovna povezivanja, strateška poznanstva, tematske promocije i dobar marketing…

Tema je, RAZVOJ ZEMLJE, podeljena na niz poslovnih loža, seminara, izložbi i promocija. U ekskluzivnim prostorima Titovih salona, muzeja, ateljea, hotela i laguna to je demostracija nacionalne odlučnosti na putu ka Evropi. Širi cilj manifestacije je da na zanimljiv, multimedijalan način predstavi Srbiju i srpske brendove: investitorima, stranim novinarima, ambasadama, poslovnim ljudima.

Atraktivni ambijent najbolji je ram za početak novih i nastavak starih poslova.
U atmosferi turističkih atrakcija, festivala, jela, vina i salaša uz dobru muziku, gosti i poslovni ljudi iz insotranstva provešće prijatne trenutke sa Vama, upoznati se i čuti dobre predloge i zanimljive poslovne projekte.

Molimo Vas da nam predložite institucije, kompanije ili poslovne ljude koje smatrate da treba da pozovemo ili za koje imate lični poslovni interes.

Autor projekta,
Đorđe Mojić
063/597-308

Organizacija za strateški razvoj – EPICENTAR, Novi Sad;
Tel/fax: 021/ 500 909, 021/450-492
office@epicentar.rs