Privredna komora Srbije u saradnji sa Milanskim sajmom i Predstavništvom PKS u Milanu organizuje tradicionalni program posete srpske privrede na Međunarodnom sajmu Proizvoda i Tehnologija za Industriju Hleba i Peciva, Poslastičarsku industriju i Industriju Pice i Sveže Testenine:

A.B. TECH EXPO – A.B. TECH PIZZA EXPO, MILANO, ITALIJA
( 24. – 28. oktobar 2010)

U saradnji sa Sajmom u Milanu i svojim predstavništvom u Milanu Privredna komora Srbije je obezbedila privilegovane uslove za posetu ovoj najznačajnijoj specijalizovanoj i međunarodnoj sajamskoj manifestaciji, koja obuhvata dva sajamska događaja (svi proizvodi od brašna). Takođe je postignut dogovor o primeni grupne tarife za povratnu avionsku kartu i smeštaj članova delegacije.

• KOMPLETNI TROŠKOVI PUTA I BORAVKA iznose 766 € po osobi u koje su uključeni:
o Povratna avionska karta, sa svim taksama na liniji Beograd – Milano-Beograd
o 4 noćenja sa doručkom (jednokrevetna soba) u centru Milanu (hotel sa 4 zvezdice), odlazak 24.10 i povratak 28.10.2010.godine.

Pored toga, PKS će u saradnji sa Milanskom komorom (Promosom), kao i Predstavništvom PKS u Milanu organizovati sastanke kao i posete članova delegacije italijanskim firmama iz ovog sektora uz uslugu prevodjenja.

S obzirom na neophodnost blagovremenih priprema molimo da, u skladu sa svojim interesima, potvrdite svoje učešće i pošaljete popunjen upitnik – prijavu faxom (011/3248- 060) ili e-mailon darko.mamula@pks.rs i svetlana.jovanovic@pks.rs najkasnije do 09. oktobra 2010. godine. Nakon prijavljivanja dobićete detaljan program i instrukcije.

Molimo da i Privrednu komoru Vojvodine obavestite o svom opredeljenju za učešće na navedenoj sajamskoj manifestaciji na e-mail adresu: inostranstvo@pkv.rs
Dodatne informacije na tel (011/3248-384) i prijava za učešće.