Sa velikim zadovoljstvom Vas pozivamo da učestvujete u radu okruglog stola, koji će biti održan u sredu, 16.11.2011. godine u 10:00 h u Privrednoj komori Beograda, Kneza Miloša 12, sala 4b na IV spratu, pod nazivom:

„PRIVREDA I NACIONALNI OKVIR KVALIFIKACIJA SRBIJE U POLJOPRIVREDNO – PREHRAMBENOM SEKTORU“.

Nacionalni okvir kvalifikacija Srbije ima kao krajnji cilj uklapanje studenata u tržište rada, lično usavršavanje tokom celog života, kao i razvoj i održavanje široko zasnovane kvalitetne baze znanja celog društva.

NOKS je značajan za poslodavce, obrazovne institucije i sve ostale učesnike u visokom obrazovanju i privredi.

Okrugli sto organizujemo sa ciljem nastavka aktivnosti po pitanju ove teme, a koje je Privredna komora Beograda započela u junu mesecu organizovanjem okruglog stola koji je naišao na veliku podršku svih prisutnih. Prateći zaključak sa prethodnog okruglog stola, da Nacionalni okvir kvalifikacija treba posmatrati sektorski, Privredna komora Beograda je pozvala predstavnike privrede iz poljoprivredno prehrambenog sektora, predstavnike visoko skolskih ustanova, predstavnike nadležnih ministarstava, predstavnike Nacionalne službe za zapošljavanje i sve druge predstvnike relevantnih institucija za ovu temu.

Uvodničari će biti:

– Prof. dr Radivoje Mitrović, državni sekretar ministarstva prosvete i nauke

– mr Miloš Milovanović, pomoćnik ministra poljoprivrede,trgovine,šumarstva i vodoprivrede

– dr Zoran Rajić, prodekan za nastavu Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Beogradu

– Mirjana Bojanić, Zavod za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja

Prijava učešća je do 15. novembra 2011. godine (prijava u prilogu). Zbog aktuelnosti teme i ograničenog broja učesnika, sugerišemo Vam da popunjenu prijavu pošaljete u što kraćem roku na e-mail: nemanjap@kombeg.org.rs ili na faks: 3618-003.

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju. Kontakt osoba: Nemanja Petrović, tel: 011/ 2642 483, mob. 065/ 3776 333, e mail: nemanjap@kombeg.org.rs.

Prijava za seminar