Prezentacija programa finansijske podrške održaće se 25. oktobra 2011 godine u Novom Sadu u Velikoj sali Privredne komore Vojvodine, i 27. oktobra 2011.godine u Somboru u prostorijama Regionalne privredne komore Sombor sa početkom u 11,00 časova.

Poštovani,

Privredna komora Vojvodine u saradnji sa USAID zajednički organizuju prezentaciju programa podrške uvođenju i sertifikaciji standarda u proizvodnji hrane. Finansijska podrška se obezbeđuje privrednim društvima, poljoprivrednim zadrugama i induvidualnim proizvođačima koji se bave proizvodnjom svežeg i prerađenog voda i povrda, mesa i mesnih prerađevina, mlečnih proizvoda, pečuraka, lekovitog bilja i šumskih plodova sa vedim obimom proizvodnje.

Pozivamo sve subjekte zainteresovane za sertifikaciju standarda :

1. Dobra poljoprivredna praksa u skladu sa GlobalGAP standardom;
2. Sistem zaštite životne sredine – ISO 14001;
3. Sistem upravljanja bezbednošdu hrane – ISO 22000;
4. Sistem upravljanja bezbednošdu hrane – HACCP kod agrobiznisa sa sedištem i proizvodno prerađivačkim kapacitetima u nedovoljno razvijenim područjima Srbije (klasifikacija Kancelarije za održivi razvoj nedovojno razvijenih područja);
5. Organska proizvodnja – Organic;
6. Specifični tržišni standardi – Halal, Kosher, BRC, IFC i drugi standardi da prisustvuju prezentaciji.

Uvođenjem standarda u proizvodnji hrane značajno možete povedati svoju konkuretnost na tržištu pa Vas pozivamo da iskoristite priliku da uz finansijsku pomod USAID sertifikujete potrebne standarde u poslu kojim se bavite.

Prezentacija programa finansijske podrške održaće se u 25. oktobra 2011 godine u Novom Sadu u Velikoj sali Privredne komore Vojvodine, Hajduk Veljkova 11 – III sprat (Master Centar – Službeni ulaz V) sa početkom u 11,00 časova .

i

Prezentacija programa finansijske podrške održaće se u 27. oktobra 2011 godine u SOMBORU prostorijama Regionalne privredne komore Sombor, Venac Vojvode Stepe Stepanovića broj 30 početkom u 11.00 časova .

Zbog ograničenog broja mesta molimo Vas da svoje prisustvo prijavite najkasnije do 21. oktobra na telefon 021 480 37 19 (Žutid Vidosava) ili na E mail vidosava.zutic@pkv.rs ili poljoprivreda@pkv.rs za Novi Sad ili telefon 021 480 37 96 (Radosavljević Zorica) ili na E mail zorica.radosavljevic@pkv.rs za Sombor.

Srdačan pozdrav,

Sekretar Udruženja, Dipl.ing. Đorđe Bugarin s.r.