Reklama

Izvor: http://www.pkv.co.rs

Najvažniji sajam hrane i pića na svetu od 8–12. oktobar 2011. svi će biti na Anugi!
Idealna pozornica za Vaš svetski nastup Samo ovde možete u isto vreme da sretnete glavne igrače iz zemlje i iz inostranstva na polju trgovine i gastronomije.
Pokažite svoje najbolje strane na vrhunskom sastanku u branši! Anuga je najvažniji sajam hrane i pića na svetu.
Samo on dovodi na jedno mesto celokupnu prehrambenu industriju – sa 10 stručnih sajmova pod njegovim okiljem. Na taj načijn se svaka grana nalazi u fokusu. U isto vreme uspostavljaju se karakteristične sinergije. Povrh toga, Sajam se bavi svim važnim trendovima i temama koje tek dolaze.
Profitirajte od moći Anuge 2011 u Kelnu! Za sve dalje informacije: http://www.anuga.com 10 stručnih sajmova u okviru Anuge:

Anuga Fine Food Anuga fina hrana
Anuga Dairy Mleko i mlečni proizvodi
Anuga Drinks Napici
Anuga Bread & Bakery, Hot Beverages Hleb, peciva, hlebni namazi i topli napici
Anuga Chilled & Fresh Food Rashladena hrana, sveža fina hrana, riba, vode i povrde
Anuga Organic Organska hrana
Anuga Meat Meso, kobasice, divljac i perad
Anuga FoodService Tehnika, koncepti i usluge u gastronomiji
Anuga Frozen Food Duboko zamrznuta hrana i proizvodi od sladoleda
Anuga RetailTec Tehnika i ulsuge u trgovini namirnicama

Pozivamo Vas da učestvujete u poslovnim susetima u okviru vodećeg međunarodnog sajma u sektoru hrane i pića koji se organizuju od 10. do 11. oktobra 2011. godine u Kelnu (Nemačka). Cilj ovog događaja je da kroz seriju pojedinačnih sastanaka povežu firme koje nude ili traže proizvode, tehnologije ili usluge, kao i saradnju u proizvodnji i trgovini, u sektoru hrane i pića. Sajam Anuga je najveći međunarodni sajam u prehrambenom sektoru. Godišnje okupi preko 6.500 izlagača iz 98 zemalja koji izlažu na preko 280.000 m2, kao i oko 150.000 posetilaca.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na poslovnim susretima u okviru Sajma ANUGA potrebno je da popunite na engleskom jeziku prijavni formular u prilogu i dostavite ga na elektronsku adresu een@pks.rs ili faks 011/32 30 977, najkasnije do 15. septembra 2011. godine. Na osnovu interesa učesnika, organizatori će napraviti listu kratkih sastanaka preduzeća i dostaviti ih učesnicima pre događaja. Na internet stranici http://www.b2match.eu/anuga2011/participants možete pogledati do sada prijavljene firme. Radni jezik sastanaka je engleski.
Učešće na poslovnim susretima je besplatno, s tim što je potrebno da učesnici obezbede ulaznicu za sajam.

Za dodatne informacije kontakt osoba u Privrednoj komori Srbije:Zdravko Ilić, 011/33 00 932.

Prijava