Poštovani,

Sa velikim zadovoljstvom pozivamo Vas da uzmete učešće na
I SAJMU ZIMNICE I ZDRAVE HRANE – „PRIRODNO“
Koji će se održati u Nišu 12 i 13 oktobra 2012.god.

Ovaj sajamski događaj okuplja veliki broj firmi koje će na sajmu prikazati svoju ponudu proizvoda iz oblasti kao što su:

– prerada voća i povrća
– zdrava hrana, makrobiotika, organska proizvodnja hrane,
– sušeno voće, pečurke
– oprema za preradu voća i povrća, sušare, hladnjače,mašine za pakovanje
– lekovito bilje i preparati od lekovitog bilja
– med i proizvodi od meda
– konsultantske kuće, stručna udruženja i literatura

Po prvi put će se na jednom mestu, objedinjeno pod zajedničkim nazivom ZIMNICA naći veliki broj proizvoda iz ovih oblasti. Zimnica kod nas predstavlja pojam za koji se vezuju mnoga lepa osećanja, mirisi i boje detinjstva. Međutim, vremena su se promenila. Dinamika i tempo živote odneli su mnoge dobre navike. Ovaj Sajam će biti u funkciji svih onih koji žele da žive u skladu sa prirodom i teže poboljšanju kvaliteta ishrane.

Pored izložbenog dela, sajam PRIRODNO će pratiti i zanimljiv stručni program kroz modele predavanja i prezentacija. Sajam će pratiti i konkurs odnosno izložba najlepših vezenih kuvarica i mnoga druga događanja koja će uz sajamski popust za nabavku zimnice privući veliki broj posetilaca. Predstavnici stručne javnosti će posebnim ličnim pozivom biti pozvani da se priključe manifestaciji. U Nišu i niškom regionu radi veliki broj firmi koje se bave preradom voća i povrća pa će njima biti veoma interesantna ponuda proizvođača mašina i opreme iz ove oblasti.

Nadamo se da ste zainteresovani za tržište Niša kao i čitavog regiona jugoistočne Srbije. U nadi da ćemo se videti na Sajmu u oktobru primite srdačne pozdrave organizatora.

Katarina Stanković Direktor Sajma
018/250 577 018/41 00 137 063/297 498
niskisajam.zimnice@gmail.com

Prijavni list