U cilju pružanja neposredne i efikasne podrške privrednim subjektima, koji kontinuirano rade na unapređenju poslovanja i stalnoj edukaciji i obuci kadrova u oblasti ugostiteljstva, Privredna komora Beograda, Udruženje ugostiteljstva i turizma i Centar za poslovno obrazovanje i unapređenje kvaliteta, organizuju jednodnevni seminar pod nazivom: ’’Savremene tendencije u gastronomiji„ koji će se održati 24.septembra 2013. godine, od 11:00 do 14:00 časova, u Privrednoj komori Beograda, Kneza Miloša 12, sala IV.

Seminar je namenjen vlasnicima, direktorima, menadžerima i zaposlenima u ugostiteljstvu, strukovnim udruženjima, turističkim školama, turističkim organizacijama kao i onima koji žele da unaprede svoje znanje iz oblasti ugostiteljstva.

Verujemo da ćete prepoznati značaj edukacije u ovoj oblasti i pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće u radu.
Za sve dodatne informacije možete se obratiti Udruženju ugostiteljstva i turizma, Privredne komore Beograda, na tel.361-5993 i 2641-355 lok. 171, 129 ili na e – mail: vesnas@kombeg.org.rs

Polaznici će biti upoznati sa praktičnom primenom HACCP principa, primenama savremenih tehnologija, primerima dobre prakse, značaju edukacije kadrova u ugostiteljstvu,značaju dizajna i inovacijama u ugostiteljstvu, kroz teme:

„Primena savremenih tehnologija i HACCP u pripremi hrane“ – Vladimir Popadić, konsultant za upravljanje kvalitetom i bezbednošću proizvoda i Željko Danilović, direktor GASTPRO d.o.o. „Spajanje dizajna i gastronomije“ – Dejan Vukelić, direktor Dizajn studija COMMA.