Ovim putem vas pozivamo da prisustvujete i aktivno učestvujete na obeležavanju manifestacije SME WEEK 2014. koja će biti održana 26. marta 2014. u “Biznis Parku” BAČKI PETROVAC, industrijska bb, od 11 do 15 h.

Tema ovogodišnjeg poslovnog okupljanja je: “Lanac vrednosti kroz GLOBAL G.A.P. sistem”, a prisustvo je bez kotizacije, tj. besplatno je.

Najavu događaja i firme koje su potvrdile svoje prisustvo, možete pogledati na http://www.kreativneinovacije.com/Global_GAP_SME_WEEK_2014.html

Prisustvo možete potvrditi putem maila kreativne.inovacije1@gmail.com

Dragi posetioci, prema dosadašnjoj evidenciji, prijavljeno je 30 polaznika konferencije, predstavnika firmi čiji se podaci nalaze u produžetku ove stranice.

Ukoliko ste zainteresovani za dolazak na SME WEEK 2014, javite se na kreativne.inovacije1@gmail.com , a ja ću vas vremenom obavestiti da li je neko od trenutno prijavljenih otkazao učešće.

Hvala na razumevanju.

U okviru Evropske manifestacije SME WEEK 2014. – „Nedelja malih i srednjih preduzeća“, biće održan poslovni skup sa temom „Lanac vrednosti kroz GLOBAL GAP sistem“.

Prisustvo na konferenciji je bez kotizacije tj. besplatno je.
Na konferenciju se možete prijaviti putem maila: kreativne.inovacije1@gmail.com

DATUM i VREME: 26.MART 2014. ; od 11:00 do 14:30h

LANAC VREDNSTI I GLOBAL GAP – AGENDA

ORGANIZATORI I UČESNICI KONFERENCIJE:

Konsultanski tim Kreativne Inovacije i QA Center – Beograd

Mesto održavanja konferencije:
Biznis Park – Bački Petrovac

Business Park Bački Petrovac je prva domaća, 100% privatna industrijska zona u Republici Srbiji. Oformljena 2010. godine, ova industrijska zona treba da odgovori na izazove poput stvaranja pogodnog mikroekonomskog okruženja za domaće i strane investitore, otvaranja novih radnih mesta i ekonomskog uzdizanja poslovne zajednice u regionu.