• Autor
    Članci
  • Član 352

    Velika podrska forumu,osnivacu i prijateljima foruma.Nadam se uspjesnoj saradnji,u vidu razlicitih razmjena korisnih informacija iz nase naucne oblasti.

    Dea

    Član 1.227

    Pozdrav mladom autoru sajta i saradnicima uz svesrdnu podrsku u radu i zelju da se i odeljci Instituti i Fakulteti sto skorije popune!

    Glavni urednik

    Hvala na podršci. Odjelji o Institutima i Fakultetima su novi i tek se popunjavaju. Vremenom će biti popunjeni. Posebno zato što sa nekima od njih imamo lijepu saradnju.

    Juče sam razgovarao i sa gospodinom pomoćnikom ministra za nauku, prof. dr Viktorom Nedovićem, koji je naš kolega prehrambeni inženjer, i što je još važnije ima volje da pomogne svoju struku. Naši inženjeri će biti članovi panevropskog udruženja. O ovome ćete vrlo skoro mnogo detaljnije čitati na Tehnologiji hrane.

    Član 1.053

    Postovane kolege, pre svega da se zahvalim na informacijama koje dobijam, mislim da su one jako vazne, pogotovu danas kada je smanjen obim putovanja i mogucnost licne komunikacije.

    Ono sto molim kolege na Forumu jeste da, koliko je to god moguce, daju sto vise podataka vezanih za problem, da mi koji smo voljni da pomognemo savetom mogli da to kvalitetno ucinimo.

    Pozdrav kolegama, samo napred!

    Član 1.347

    Sajt je odlican, mene kao laiku zaista ovo sve djeluje vrlo vrlo korisno.
    Samo napred!

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.