Reklama
 • Autor
  Članci
 • Član 53

  Naime interesu je me da li bi mogao kao diplomirani inzenjer masinstva upisati post diplomske studije iz oblasti tehnologije hrane(mleko, meso)Da li ne nekom poljoprivrednom ili tehnoloskom fakultetu.

  Član 1.183

  U MAKEDONIJE TO JE MOGUCE NA POLJOPRIVREDNI FAKULTET ALI MORA DA IMAS NEKU PREPORUKU OD NEKE FIRME U KOJE TI RADIS U VEZU MESA I MLEKO.

  Glavni urednik

  Evo provjerio sam sa našom studenstkom službom. Možete upisati master studije kao mašinac. Vjerovatno će Vam biti teže da pratite jer nemate predznanja, ali ako se potrudite ni to neće biti problem posebno jer imate praktičnih znanja iz tehnologije.

  Član 2.932

  postovanje!

  student sam 4 godine tehnoloskog fakulteta smijer prehrambena tehnologija, interesuje me da li postoji odlaska u austriju, kanadu, usa…isl i nastavak doskolovanja, usavrsavanja..
  zapravo da li postoji uopce mogucnost zaposlenja?!

  unaprijed zahvaljujem!
  srdacan pozdrav!

  Član 5.419

  zdravo zdravo mozilite da mi nadzete neku literaturu za ( Istraživanje podrijetla hrane toksikoza ) jer ovu imam za diplomiranje. Svicamise ovaj sajd falavam puno, ako biste mogli da mi nadzite nesto o toksilogiju bilo bi super jos jednom fala vam puno

  Član 5.588

  Pitanje za urednika: Da li kao dipl.ing.tehnologije smer farmaceutsko inzenjerstvo (stari program-ekvivalentan sa masterom) mogu da upisem master na nekom prehrambenom smeru? Gde mogu pronaci nastavni plan i program izbornih predmeta? Hvala unapred

  Glavni urednik

  Mislim da može. Ipak, nazovite studentsku službu da se raspitate 021 485 3613. Nastevni program možete pronaći na sajtu fakulteta.

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.