Reklama
 • Autor
  Članci
 • Član 360

  Cena godišnje pretplate iznosi 4.500, 00 dinara. U cenu je uračunat PDV. Uplate se mogu vršiti na tekući račun Instituta broj 205-7803-56 kod Komercijalne banke AD Beograd, sa naznakom “pretplata na časopis”. O izvršenoj uplati obavestiti Institut i navesti adresu na koju treba poslati časopis.

  Potrebne informacije imate na ovoj stranici

  http://www.inmesbgd.com/tehnmesa/tehnmesa_pzp.html

  Član 360

  Molila bih za informaciju šta je sve potrebno za pretplatu na časopis Tehniologija mesa i za preporuku časopisa i literature u kojima se nalaze korisne informacije i novi trendovi vezani za tehnologiju i proizvodnju pilećeg mesa, kao i faktora koji mogu da utiču na kvalitet i senzorna svojstva pilećeg mesa.

  Član 1.183

  JA SAM IZ MAKEDONIJE KAKO JE MOGUCE DA SE PRETPLATIM ZA CASOPISA A CASOPI SA MI STIZE KUCI. JA BI SE PRETPLATIO ILI LICNO ILI BIH ISAO PREKO FIRME KAKO JE NAJ POGODNIE. JER RADIM U MESNU INDUSTRIJU DVE IPO GODINE A PRE TOGA BIO SAM DEMONSTRATOR NA POLJORIREDNI FAKULTET U SKOPJU NA PREDMETU TEHNOLOGIJE PRERADA MESA.
  PNO VAM HVAL UNAPRED

  Član 3.997

  Molio bih informaciju gde mogu da nabavim literaturu za svinjsko i junece meso. Konkretno, interesuje me nacin obrade, pakovanja, transporta i skladistenja.
  Vrlo bitna informacija koja bi mi znacila je vrednovanje razlicitih raseka trupova zivotinja.
  U obzir dolazi sva kvalitetna literatura, bilo da su u pitanju kalalozi, knjige, bilteni, casopisi i slicno.

  Unapred hvala

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.